Για λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα: Τα συμπληρώματα που βοηθούν στην καλή υγεία του δέρματος!

0
605

Εκτός από μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή αλλά και μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, υπάρχουν κάποια επιπλέον μυστικά συμπληρώματα που μπορούν να βοηθήσουν στην καλή υγεία του δέρματος σου.

 Δες παρακάτω πιο αναλυτικά:

Για καθαρό δέρμα: Εμπλούτισε τον οργανισμό σου με προβιοτικά

Όλο και περισσότερες έρευνες γίνονται σχετικά με τα οφέλη πως προβιοτικών στην καλή υγεία του δέρματος, αφού όπως αποδεικνύεται δεν είναι χρήσιμα μόνο στο πεπτικό μας σύστημα. Οι ερευνητές δηλώνουν χαρακτηριστικά πως ένα υγιές πεπτικό σύστημα βοηθάει στην αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων όπως η ακμή και η ροδόχρους νόσος.

 

Αυτά είναι τα σημαντικότερα συμπληρώματα διατροφής!

 

Για να αντιμετωπίσεις τα σημάδια γήρανσης: Συμπληρώματα με αντιοξειδωτικά

Οι αντιοξειδωτικές ουσίες καταπολεμούν σημαντικά τις ελεύθερες ρίζες και τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Για να καταπολεμήσεις τον καρκίνο του δέρματος: Νικοτιναμίδη

Συζήτησε με τον γιατρό σου σχετικά με τις πιθανότητες που υπάρχουν να εμφανίσεις καρκίνο του δέρματος όταν οφείλεται κυρίως σε κληρονομική προδιάθεση, οικογενειακό ιστορικό και φυσικά πόσο χρονικό διάστημα αφιερώνεις κάτω από την ηλιακή ακτινοβολία. Η νικοτιναμίδη έχει αποδειχτεί πως αντιμετωπίζει σημαντικά τον καρκίνο του δέρματος κατά 23%. Ωστόσο ο δερματολόγος σου θα σου προτείνει τη κατάλληλη δοσολογία για τη περίπτωση σου καθώς και τη μάρκα του συμπληρώματος που θα πρέπει να επιλέξεις.

Για καλή υγεία του δέρματος

Ένταξε τις φυτικές ίνες στη καθημερινή σου διατροφή για να διατηρήσεις τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα σου σε φυσιολογικά επίπεδα και το πεπτικό σου σύστημα ισορροπημένο και υγιές. Να θυμάσαι πως ένα υγιές στομάχι μπορεί να είναι το βασικό μυστικό για ένα υγιές δέρμα.

 

5 Συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος!