Εύκολο εορταστικό look για τα μαλλιά σου!

0
531

Οδηγίες για το πιο στιλάτο χτένισμα! Για να είσαι στα ρεβεγιόν, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών εκείνος με το πιο ωραίο μαλλί!

Και αν όλο τον υπόλοιπο καιρό βαριέσαι να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου και αν αυτά έχουν δει και καλύτερες μέρες, ήρθε η ώρα να τα περιποιηθείς λιγάκι λόγω των εορταστικών περιστάσεων!

Κάν’ το σωστά και καλά, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω:

Τα 10 καλύτερα κουρέματα που μπορείς να ζητήσεις το 2017

– Τα ρούχα σου: Το χτένισμα σου πρέπει να συμβαδίζει με τα ρούχα που επιλέγεις. Δεν μπορείς να χτενίζεις προς τα πίσω τα μαλλιά σου αν φοράς φόρμα για παράδειγμα. Αυτό το χτένισμα θα το προτιμήσεις σε πιο εορταστικές στιγμές, φορώντας το πιο καλό κομμάτι της ντουλάπας σου, όπως ένα καλό υφασμάτινο παντελόνι, δερμάτινα παπούτσια κ.α. 

– Χωρίστρα: Σε κάνει να δείχνεις σοβαρότερος το να έχεις προς τα πίσω τα μαλλιά σου, οπότε αν θες λίγο να χαλαρώσεις το look σου κάνε χωρίστρα. Φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις γιατί θα χάσεις τον συγκρατημένο τόνο σοβαρότητας που σου προσδίδει!

– Τα «τελειώματα» του μαλλιού σου: Φρόντισε, έστω κι αν δεν έχεις κουρευτεί πρόσφατα, ο σβέρκος σου να είναι καθαρός από φύτρες. Αν πάλι τα μαλλιά σου είναι πιο μακριά, προσοχή στο πως θα τα στρώσεις για να μην σχηματίσεις χαίτη!

– Η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος: Άσε τα τζελ και δοκίμασε κάποια κρέμα που έχει ως βάση τον πηλό για πιο ματ αποτέλεσμα. Για πιο εορταστικό βέβαια κλίμα, προτίμησε κάποια με βάση το λάδι ή νερό για πιο λαμπερό αποτέλεσμα!

5 απίστευτα αποτελεσματικοί φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσεις την τριχόπτωση!