Αποτελεσματική αντιμετώπιση των ρυτίδων!

0
684

Η ωριμότητα που αποκτάς όσο περνάει ο χρόνος ας φαίνεται στις πράξεις, όχι με ρυτίδες στο πρόσωπό σου!

Σταμάτησε την εμφάνισή τους με απλούς τρόπους:

1. Κόψε το κάπνισμα

Αν μέχρι στιγμής σκεφτόσουν να το κόψεις για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, που κυμαίνονται με σειρά σημαντικότητας από καρκίνο του πνεύμονα μέχρι οικονομία στο περίπτερο, τώρα μπορείς να προσθέσεις σε αυτή τη λίστα το να δείχνεις λίγο πιο νέος όσο μεγαλώνεις.

Όσα θέλετε να ξέρετε για ανδρική αποτρίχωση!

2. Πίνε νερό

Έχεις ακούσει εκατοντάδες φορές από πολλούς επιστήμονες την αξία του να καθαρίζεις τον οργανισμό σου, πίνοντας άφθονο νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι ρυτίδες φυσικά και σχετίζονται άμεσα με την παρατεταμένη αφυδάτωση του δέρματος. Μην αφήσεις την επιδερμίδα σου να διψάει.

3. Προστατέψου από τον ήλιο

Η επιστήμη έχει συνδέσει αποδεδειγμένα την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία με την πρόωρη γήρανση του δέρματος – για να μην αρχίσουμε να απαριθμούμε και άλλες δερματικές παθήσεις και βαρύνει πολύ το κλίμα. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις; Κρέμα με αντηλιακή προστασία χειμώνα – καλοκαίρι, ακόμη και σε κλειστούς χώρους.

Συμβουλές περιποίησης που κάθε άντρας πρέπει να εφαρμόζει!

4. Τρώγε καλύτερα

Παράλληλα με το να προστατεύεις τις αρτηρίες σου, το να εντάξεις τροφές με αντιοξειδωτική δράση στη διατροφή σου, όπως πράσινο τσάι, καφέ, βατόμουρα, μπρόκολο, ψάρια κλπ, έχει και οφέλη που θα τα δεις στον καθρέφτη σου σε λίγα χρόνια από τώρα.

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/manslife.gr