Αντηλιακά για μωρά: Γιατί είναι καλύτερα από τα δικά μας;!

0
632

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανδρών που έχουν ευαίσθητο δέρμα τότε τα ιδανικότερα προϊόντα για σένα είναι εκείνα που προορίζονται για το δέρμα των μωρών. Τα υποαλλεργικά συστατικά που περιέχουν και τα ουδέτερα αρώματα τους είναι ιδανικά για το ευαίσθητο δέρμα, αφού προσφέρουν ήπια δράση συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα.

 

Ξηρό Σαμπουάν: Επιδεινώνει την τριχόπτωση!

 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στους καλοκαιρινούς μήνες, με την αναγκαία προστασία του δέρματος σου από την ηλιακή ακτινοβολία. Τα αντηλιακά που δημιουργούνται για μωρά είναι κατασκευασμένα με την καλύτερη ποιότητα διότι απευθύνονται στην προστασία του ευαίσθητου δέρματος τους. Για το λόγο αυτό είναι και συνήθως πιο ακριβά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αντηλιακά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Σύμφωνα με την γιατρό Elizabeth Tanzi  και καθηγήτρια στο τμήμα δερματολογίας του πανεπιστημίου George Washington, τα αντηλιακά για μωρά και οι φόρμουλες για ευαίσθητα δέρματα στα αντηλιακά των ενηλίκων, περιέχουν τα ίδια ενεργά συστατικά που είναι ο ψευδάργυρος και σε ορισμένες φόρμουλες και το τιτάνιο.

Είναι ένα φυσικό συστατικό αντηλιακής προστασίας το οποίο στέκεται στην επιφάνεια του δέρματος και δεν απορροφάται από τους πόρους, γι΄αυτό και είναι ασφαλές για τα μωρά.

 

5 Λύσεις σε οτιδήποτε και αν σ’ ενοχλεί στα αντηλιακά!

 

Η μόνη διαφορά ανάμεσα στις φόρμουλες  των αντηλιακών για μωρά και στα αντηλιακά των ενηλίκων είναι η διακοσμητική φινέτσα του προϊόντος.  Επίσης οι φόρμουλες αντηλιακής προστασίας των ενηλίκων περιέχουν μικρότερα σωματίδια ψευδάργυρου και τιτανίου για να έχουν μια πιο διάφανη μορφή και όχι τόσο ασπριδερή.

Το υπερβολικά άσπρο αποτέλεσμα των αντηλιακών για μωρά δεν είναι και ό,τι πιο κολακευτικό για τους ενήλικες αλλά αν θέλεις να το αποφύγεις, τότε κοστίζει πιο ακριβά.

Οι πιο διάφανες μορφές αντηλιακών είναι δυσκολότερο να κατασκευαστούν και για το λόγο αυτό είναι περισσότερο ακριβές από τις φόρμουλες αντηλιακής προστασίας για μωρά. Όπως και να χει όμως αν θέλεις να αποφύγεις προβλήματα στην υγεία σου, το προτιμότερο είναι να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν για το δέρμα σου έτσι ώστε να προστατευτείς από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία, χωρίς να σκέφτεσαι ούτε το κόστος, ούτε τον καλλωπισμό και τη διακόσμηση της συσκευασίας.

 

Πως να ξεφορτωθείς τα ανεπιθύμητα σπυράκια στο λεπτό!