6 Τρόποι για να μυρίζεις υπέροχα χωρίς κολόνια!

0
1651

Ένα ψέκασμα από την κολόνια σου μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο να μοσχοβολάς και στο να δημιουργήσεις ασφυξία στους συναδέλφους σου. Αν προτιμάς όμως να μυρίζεις υπέροχα χωρίς να έχεις τον φόβο μήπως το παρακάνεις, τότε μπορείς να προτιμήσεις κάποιες άλλες επιλογές που θα προσφέρουν φρεσκάδα στο δέρμα σου χωρίς υπερβολές!

 

4 Μύθοι που δεν ήξερες για την ακμή! Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για ένα καθαρό δέρμα χωρίς σπυράκια!

Κρέμα μαλλιών

Η κρέμα μαλλιών όχι μόνο προσφέρει όγκο στα μαλλιά σου, αλλά και εντατική ενυδάτωση. Επίσης το ωραίο άρωμα που θα έχει εγκλωβιστεί στα μαλλιά σου θα αφήνει μια ευχάριστη διακριτική μυρωδιά κάθε φορά που κάποιος θα σε πλησιάζει να σου μιλήσει.

Αποσμητικό

Φυσικά το αποσμητικό είναι μια εύκολη λύση για να μυρίζεις όμορφα. Προτίμησε ένα με άρωμα εσπεριδοειδή, χωρίς οινόπνευμα ιδανικό για τους άντρες με ευαίσθητο δέρμα.

Απορρυπαντικό ρούχων

Βεβαιώσου πως τα ρούχα σου μυρίζουν υπέροχα αμέσως μετά το πλύσιμο, χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό απορρυπαντικό που σκοτώνει όλες τις ανεπιθύμητες μυρωδιές των ρούχων σου και τα κάνει να μυρίζουν σαν τη πρώτη μέρα της άνοιξης!

Σπρέι μαλλιών

Ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα σπρέι μαλλιών για να προσφέρεις δυνατό κράτημα και ευχάριστη μυρωδιά. Οι τρίχες των μαλλιών σου εγκλωβίζουν τα αρώματα των προϊόντων styling, δίνοντας την εντύπωση πως φοράς μια διακριτική κολόνια.

Κρέμα για μετά το ξύρισμα

Επέλεξε μια κρέμα για μετά το ξύρισμα σε λεπτόρρευστη υφή με άρωμα εσπεριδοειδών η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο για όλη την υπόλοιπη μέρα. Με τον τρόπο αυτό προσφέρεις στο δέρμα σου και πλούσια ενυδάτωση αλλά και ακαταμάχητη μυρωδιά.

Κρέμα σώματος

Η κρέμα σώματος αποτελεί ένα καθαρό υποκατάστατο της κολόνιας σου αφού η έντονη μυρωδιά της μπορεί να μείνει στο δέρμα σου για ώρες. Επέλεξε μια ενυδατική κρέμα σώματος με λεπτόρρευστη υφή για να μην φράξεις τους πόρους του δέρματος σου και δημιουργήσεις ανεπιθύμητα σπυράκια.

 

Τα 4 Βασικά βήματα περιποίησης που πρέπει να ακολουθείς για την ευαίσθητη περιοχή σου!