5 “τελετουργικά” για τέλεια εμφάνιση όταν ξυπνάς το πρωί!

0
553

Το πρωινό ξύπνημα ξύπνημα είναι πάντα πολύ δύσκολο, αλλά δεν παύει να είναι και το ξεκίνημα μιας νέας γεμάτης ημέρας. Φρόντισε να εκμεταλλευθείς την αρχή της ημέρας για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και να νιώθεις καλύτερα στη διάρκεια όλης της υπόλοιπης!

Ορίστε λοιπόν πέντε ιδανικές ενέργειες – δραστηριότητες που μπορείς να κάνει κάθε πρωί μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι:

Ο Νο1 οδηγός περιποίησης τριχοφυίας για τους άντρες που βαριούνται να ασχοληθούν!

1. Ξεκίνα με γυμναστική

Ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσεις και να κάνεις το σώμα, αλλά και το πνεύμα σου να δείχνει πιο ανανεωμένο και υγιές καθ όλη τη διάρκεια της μέρας που σε περιμένει. Τρέξιμο, αερόβια άσκηση, ποδήλατο, κ.α είναι ιδανικοί πρωινοί τρόποι άσκησης.

2. Φάε ένα χορταστικό και υγιεινό πρωινό

Το καλύτερο γεύμα της ημέρας πρέπει να είναι το πρωινό. Και αυτό δεν είναι ακόμα ένα κλισέ, αλλά η αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Ένας καλός συνδυασμός τροφών στο πρωινό, περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη, αλλά και υδατάνθρακες που θα σας γεμίσουν με την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας που σας περιμένει! Επίσης μπορείτε να καταναλώσετε φρέσκα φρούτα και χυμούς.

3. Καθάρισε τα δόντια σου

Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο αυτό, αλλά το να βουρτίσεις βιαστικά για τρια δευτερόλεπτα τα δόντια σου και να φύγεις τρέχοντας δεν είναι ο σωστός τρόπος προσωπικής υγιεινής. Φρόντισε όχι μόνο να βουρτσίσεις επακώς τα δόντια σου, αλλά να χρησιμοποιήσεις και οδοντικό νήμα, αλλά να φροντίσεις και για την αναπνοή σου χρησιμοποιώντας κάποιο στοματικό διάλυμα!

4. Φρόντισε τα μάτια σου

Πριν βιαστείτε να μας κατακρίνετε, έχουμε να σας πούμε ότι μια ενυδατική κρέμα ματιών δεν είναι πλέον ταμπού για τον σύγχρονο άντρα. Εκτός και αν μπορείτε να αρκεστείτε μόνο στο να ζηλεύετε όσους κυρίους βλέπετε στο δρόμο, οι οποίοι έχουν φρέσκο πρόσωπο, με ξεκούραστα μάτια και προσεγμένη εμφάνιση.

5. Περιποιήσου τις τρίχες σου

Είτε ξυρίζεσαι κάθε πρωί, είτε όχι, θα πρέπει να αφιερώνεις πέντε λεπτά να σουλουπώνεις τις τρίχες σου. Αν ξυρίζεσαι φρόντισε να το κάνεις σωστά και προσεχτικά για να μην ανακαλύπτεις λίγο πριν φύγεις, μπαλώματα και ξεχασμένες τριχες. Αν πάλι αφήνεις την παραδοσιακή ελληνική γενιάδα, τότε φρόντισε να τριμάρεις τα γένια σου για να μην τρομάζεις τα παιδάκια βγαίνοντας από το σπίτι σου.

Μείνε νεανικός και γοητευτικός για περισσότερο: Συμβουλές αντιγήρανσης για τους άντρες