5 σημάδια ότι χρησιμοποιείς λάθος αποσμητικό!

0
680

H εφίδρωση είναι  πολύ ενοχλητική ακόμα και αν δεν είναι σε υπερβολικό βαθμό προκαλεί μεγάλη αμηχανία κάθε φορά που γίνεται αισθητή. Αυτό που παίζει όμως πολύ μεγάλο ρόλο είναι το αποσμητικό μας.

 Καλό θα ήταν να είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε τα σημάδια ότι το αποσμητικό που χρησιμοποιούμε δεν είναι το κατάλληλο για εμάς. Υπάρχουν λοιπόν κάποια σημάδια που μας δείχνουν πως πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε αποσμητικό. Παρακάτω θα σας δώσω πέντε από αυτά έτσι κάθε φορά που εντοπίζετε έστω και ένα από αυτά να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

  1. Όταν μυρίζουν τα πουκάμισα σου

Αν το αποσμητικό σου αρχίζει να μην απομακρύνει τις μυρωδιές που εκκρίνει ο οργανισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας καλό θα ήταν να δοκιμάσετε μία άλλη εταιρεία. Δοκιμάστε να αγοράσετε κάποιο αποσμητικό που δεν θα περιέχει απλά άρωμα αλλά θα έχει αντιμικροβιακή δράση μιας και οι μυρωδιές οφείλονται κατά κύριο λόγο στα μικρόβια που υπάρχουν σε αυτή την περιοχή.

Ξηρό Σαμπουάν: Επιδεινώνει την τριχόπτωση!

  1. Όταν εμφανίσεις εξανθήματα

Αν εντοπίσεις στην περιοχή που βάζεις το αποσμητικό σου μικρά κόκκινα εξανθήματα καλό θα ήταν να υποψιαστείς ότι μπορεί να προέρχονται από αλλεργία λόγω κάποιων συστατικών που περιέχει το αποσμητικό.

  1. Αν τα ρούχα σου είναι γεμάτα με σημάδια

Αν κάτω από τη μασχάλη έχεις στα ρούχα σου λευκά σημάδια ή κίτρινα τότε το αποσμητικό σου σίγουρα δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

  1. Αν βάζεις πάνω από δύο φορές την ημέρα

Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω της δύσκολης και απαιτητικής δουλειάς σου χρειαστείς να βάλεις δυό η ακόμα και τρεις φορές αποσμητικό δοκίμασε να αγοράσεις ένα πιο δυνατό προιόν που θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

  1. Αν χρησιμοποιείς το ίδιο προϊόν για περισσότερο από ένα χρόνο

Καλό θα ήταν αν χρησιμοποιείς το ίδιο προϊόν για πολύ καιρό και βλέπεις ότι πλέον δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα με παλιά καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να εναλλάσεις τα αποσμητικά σου κάθε έξι μήνες έτσι ώστε να να μην συνηθίζει ο οργανισμός και να μπορεί να δράσει όπως πρέπει.

Οι δεκάλογος της αντρικής περιποίησης απο τον Tom Ford!