5 ιδανικοί τρόποι για να σταματήσει η αιμορραγία στα κοψίματα από το ξυράφι!

0
881

Το βιαστικό πρωινό ξύρισμα έχει τις… παρενέργειές του, οπότε φρόντισε να μην κυκλοφορείς στον δρόμο σαν να σου έχει επιτεθεί μόλις εξαγριωμένη γάτα…! Αυτά είναι τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να σταματήσεις την αιμορραγία!

 

1. Βάλε στην πληγή… αποσμητικό

Μην σας παραξενεύει καθόλου. Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν χλωριούχο αργίλιο, το οποίο δεν βοηθά μόνο στη συρρίκνωση των ιδρωτοποιών αδένων, αλλά και των αιμοφόρων αγγείων της περιοχής. Οπότε πάνω σε ένα κόψιμο σταματάει σχεδόν αμέσως την αιμορραγία και η πληγή κλείνει κατευθείαν!

2. Το λιποζάν δεν είναι μόνο για τα ξεραμένα χείλη

Το προϊόν αυτό έχει την ιδιότητα όχι μόνο να σταματάει την ροή του αίματος, αλλά και να δημιουργεί ένα προστατευτικό κάλυμμα πάνω από την πληγή, χωρίς να αφήνει αντιαισθητικά σημάδια!

3. Παγάκια

Το παγωμένο νερό συρρικνώσει τα αιμοφόρα αγγεία της πληγής από το ξυράφι και σταματάει τη ροή του αίματος.

Δείξε ομορφότερος στη στιγμή! Χρήσιμες συμβουλές!

4. Στοματικό διάλυμα και στις πληγές

Πρέπει να το χρησιμοποιείς για την αναπνοή σου, όμως το αλκοόλ που περιέχουν τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα μπορεί να αποστειρώσει την πληγή και να σταματήσει αμέσως την αιμορραγία.

5. Φυσικά δάκρυα για τα μάτια, αλλά και για τα κοψίματα

Τα φυσικά δάκρυα θα λειτουργήσουν στην πληγή όπως ακριβώς και στα κόκκινισμένα μάτια. Θα βοηθήσουν τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής να συσταλθούν και έτσι να σταματήσει το αίμα να τρέχει.

Για περισσότερα αντρικά θέματα κάντε like στη σελίδα του MANSLIFE στο facebook: https://www.facebook.com/manslife.gr