5 απίστευτα αποτελεσματικοί φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσεις την τριχόπτωση!

0
728

Βλέπετε συνεχώς τα μαλλιά σας να σας εγκαταλείπουν; Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε άλλο πια. Εδώ σας παρουσιάζουμε μερικούς απόλυτα φυσικούς τρόπους, ώστε να αναστείλετε τη διαδικασία και να κυκλοφορείτε με… ψηλά το κεφάλι!

Τα 10 καλύτερα κουρέματα που μπορείς να ζητήσεις το 2017

– Χυμός κρεμμυδιού

Η μυρωδιά του μπορεί να μην είναι και το καλύτερο πράγμα στον κόσμο, όμως το κρεμμύδι είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα του κρανίου και το θύλακα της τρίχας. Στο πλαίσιο μελέτης που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό The Journal οf Dermatology, οι 20 από τους 23 συμμετέχοντες που χρησιμοποίησαν το ζωμό του κρεμμυδιού δύο φορές την ημέρα, κάνοντας απαλό μασάζ στο κεφάλι, παρατήρησαν σημαντική βελτίωση μέσα σε έξι εβδομάδες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα φλαβονοειδή του κρεμμυδιού έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλοντας έτσι στην αναζωογόνηση των μαλλιών.

– Καυτερή πιπεριά

Το συμπλήρωμα καψαϊκίνης, το συστατικό που δίνει στην πιπεριά τη χαρακτηριστική καυτερή της γεύση, φάνηκε να ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών σε διάστημα πέντε μηνών, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Growth Hormone & IGF Research. Οι συμμετέχοντες λάμβαναν σε καθημερινή βάση συμπλήρωμα καψαϊκίνης 6mg.

– Φασκόμηλο, δεντρολίβανο και αλόη

Το φασκόμηλο και η αλόη ενισχύουν την πυκνότητα των μαλλιών, ενώ το δεντρολίβανο ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας. Βρείτε προϊόντα με αυτά τα τρία συστατικά και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

3 αντρικά κουρέματα που πρέπει να “κλέψεις” από κάποιους διάσημους κυρίους!