Τα λάθη που ο κάθε άντρας πρέπει να αποφύγει με τα εσώρουχά του

0
1419

Εύκολες συμβουλές για να παραμένεις στυλάτος και άνετος!

Μπορεί οι περισσότεροι άντρες να μην δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο θέμα εσώρουχο, όμως επειδή οι γυναίκες δίνουν και πολύ μάλιστα φρόντισε να στέκεσαι πάντα στο ύψος των περιστάσεων ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

16 Πράγματα που καταλαβαίνουν όσοι φοράνε μόνο μαύρα!

1. Ξέχνα τις εμφανίσεις με αμάνικα φανελάκια.

Το συγκεκριμένα είδος ρούχου δεν είναι κάτι που μπορεί να φοριέται εμφανώς σε δημόσιο χώρο και αυτό γιατί πολύ απλά αποτελεί ένα εσώρουχο. εσύ μπορεί να νομίζεις ότι φορώντας το μοιάζεις με τον αλήτη που τραβάει όλες τις γυναίκες όμως μοιάζεις περισσότερο με τον απεριποίητο τύπο που απλά προσπαθεί να κάνει επίδειξη.

2. Πλύνε τα σε υψηλή θερμοκρασία

Μπορεί να νομίζεις ότι με το να πλένεις τα εσώρουχά σου σε χαμηλή θερμοκρασία στο πλυντήριο σε κάνει αυτόματα συνειδητοποιημένο με το περιβάλλον, όμως αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Τα άπλυτα εσώρουχά σου μπορεί να κουβαλάνε πάνω του χιλιάδες βακτήρια, μικροοργανισμούς ή άλλα μικρόβια τα οποία εαν έρθουν σε συνεχή επαφή με το δέρμα σου μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Γι αυτό φρόντιζε να πλένεις τα εσώρουχά σου σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, ώστε να είσαι σίγουρος ότι είναι απολύτως καθαρά και κατάλληλα να έρθουν και πάλι σε επαφή με τις ευαίσθητες περιοχές του σώματός σου.

Στενά εσώρουχα: Πώς επηρεάζουν την αντρική γονιμότητα;

3. Σταμάτα να βάζεις το φανελάκι μέσα από το σλιπάκι σου

Μπορεί να παραθέσεις διάφορες δικαιολογίες για τον λόγο που κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά το να περνάς ο τελείωμα τις φανέλας σου μέσα από το εσώρουχό σου είναι κάτι που δεν εκλαμβάνεται με καθόλου καλό μάτι από τις γυναίκες. Πέρα του ότι δείχνεις παλιομοδίτης και πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία σου, αυτή η τεχνική μπορεί να σε δείχνει γεμάτο στην κοιλιά χωρίς να είσαι, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις το φανελάκι σακουλιάζει έτσι όπως το χώνεις μεστά στο μποξέρ σου και το οπτικό αποτέλεσμα μετά δεν είναι καθόλου κολακευτικό.

4. Μην πλένεις τα άσπρα σου εσώρουχα σε υψηλές θερμοκρασίες

Σε αντίθεση με αυτό που αναφέραμε παραπάνω για το πλύσιμο των υπόλοιπων εσωρούχων, τα ασπρόρουχα σου δεν θα πρέπει να τα πλένεις σε μεγάλες θερμοκρασίες στο πλυντήριο και αυτό γιατί έτσι δημιουργούνται τα κίτρινα σημάδια που στα ρούχα που όχι μόνο δείχνουν αντιαισθητικά, αλλά καταστρέφουν και το ύφασμα του εσωρούχου. Αυτό γίνεται γιατί όταν τα υπολείμματα ιδρώτα, το αποσμητικό και το καυτό νερό έρθουν σε επαφή τότε δημιουργούνται χημικές αντιδράσεις στο ρούχο με αποτέλεσμα η όχ του να θαμπώνει και να εμφανίζονται κίτρινα στίγματα.

5. Μην φορά σκούρα εσώρουχα μέσα από ανοιχτόχρωμα ρούχα

Μπορεί ένα μαύρο σουτιέν μέσα από ένα άσπρο εσώρουχο να δείχνει σέξι στις γυναίκες, αλλά ένα μαύρο φανελάκι ή σλιπάκι μέσα από ανοιχτόχρωμα ή λεπτά ρούχα στον άντρα δείχνει απίστευτα χάλια και σε κάνει να μοιάζεις με πρωταγωνιστή καλτ ταινίας της δεκαετίας του ’80. Προσπάθησε όταν φοράς ρούχα με λεπτή ύφανση ή με ανοιχτά χρώματα τα εσώρουχα που επιλέγεις να είναι επίσης σε χρώμα ουδέτερο ή του δέρματος, ώστε να αποφεύγεις τις περίεργες εμφανίσεις.

Μήπως ήρθε η ώρα να τις λύσεις; 10 αιώνιες απορίες των ανδρών γύρω από το σεξ

6. Απέφυγε να φοράς πολύ στενά εσώρουχα

Οι δυο σου “φίλοι” θα παράγουν περισσότερο και καλύτερης ποιότητας σπέρμα αν κρέμονται σχετικά χαλαροί και χωρίς να πιέζονται σε πολύ στενά εσώρουχα. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο νομίζουμε..

7. Αλλά μην τα φοράς και τελείως φαρδιά

Είπαμε να έχεις μία άνεση αλλά όχι να αγοράζεις και εσώρουχα 2 νούμερα μεγαλύτερα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει άσχημο οπτικό αποτέλεσμα γιατί μπορεί να σακουλιάζει το επιπλέον ύφασμα μέσα από το παντελόνι σου και να δημιουργεί σε αυτό εξογκώματα που θα σου χαλάνε την εικόνα και μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

8. Μην φοράς βαμβακερά εσώρουχα όταν γυμνάζεσαι

Όχι μόνο δείχνουν ότι δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος για άσκηση, αλλά μπορεί να ανεβάσουν πολύ γρήγορα θερμοκρασία και αυτό είναι σίγουρα κάτι που οι ουρολόγοι θέλουν να αποφεύγεις για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα γονιμότητας.