Συμβουλές στυλ! Μάθε να φοράς σωστα το πουκάμισό σου!

0
983

Μπορεί να μοιάζει εύκολα, αλλά δεν είναι! Ποια πουκάμισα ταιριάζουν φορεμένα έξω από το παντελόνι ποια απ’ έξω; Και σε ποιο παντελόνι; Αυτές και πολλές αλλες απορίες θα σας λύσουμε στο κείμενο παρακάτω!

 

Το πουκάμισο είναι το σήμα κατατεθέν του άντρα και ένα από τα πιο παραδοσιακά καθαρόαιμα αντρικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας των αντρών αιώνες τώρα!

Γενικά, το πουκάμισο φορεμένο από μέσα κάνει clean, φορεμένο απ’ έξω κάνει ατημέλητο. Στους χώρους εργασίας, βάζετέ το από μέσα, ιδίως αν πρέπει να φοράτε και σακάκι. Tο παντελόνι πρέπει να είναι κανονικό στη μέση ή χαμηλό. Όχι ως τη μέση του θώρακα.

Έτσι θα καταλάβεις αν είσαι κομψός!

Όταν το έχετε έξω από το παντελόνι, προσέξτε να μην είναι μακρύ, γιατί θα δείχνετε γελοίος, αλλά να φτάνει μέχρι τη μέση των γοφών και να ‘ναι ίσιο κάτω. Σ’ αυτή την περίπτωση, τα slim πουκάμισα δείχνουν πιο όμορφα…

Προτιμήστε ίσια ή φαρδιά παντελόνια, όχι κολλητά. Φαρδύ πουκάμισο απέξω συν φαρδύ παντελόνι δεν το φοράμε ποτέ ιατί θα σας μοιάζετε να φοράτε πάνω σας τσουβάλια.

Tα πουκάμισα μισά έξω και μισά μέσα, για να δείξουμε πόσο ωραία είναι η αγκράφα της ζώνης, κάνουν fashion victim. Δεν το χρειάζεστε κατά τη γνώμη μας!

Ο απόλυτος οδηγός για ένα ιδανικό αντρικό casual ντύσιμο την άνοιξη!