Πως να διορθώσεις ένα κλασικό στιλιστικό λάθος που συνηθίζεις να κάνεις!

0
471

Επειδή αγαπάμε τα ανδρικά πουλόβερ αλλά και τους μουσάτους άνδρες, πολλές φορές ο συνδυασμός και των δυο δεν είναι πάντα επιτυχημένος, ειδικότερα τώρα που το καλοκαίρι μας αποχαιρετά και τα φθινοπωρινά ρούχα επανέρχονται στην ντουλάπα μας.

 

4 Διαχρονικά Στυλ που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα!

Το πρόβλημα όμως είναι, πως αν έχεις σκούρα γένια και επιλέξεις να φορέσεις ένα σκούρο ζιβάγκο πουλόβερ, το σαγόνι σου μπορεί εύκολα να εξαφανιστεί σε χρόνο μηδέν. Το σχήμα του προσώπου σου θα χαθεί σε ένα μαύρο φόντο, που δεν μπορείς να καταλάβεις σε ποιο σημείο σταματάει το πουλόβερ σου και σε ποιο σημείο αρχίζει το σαγόνι σου, με αποτέλεσμα να μην κολακεύει καθόλου το όλο στυλ σου. Και πίστεψε με, δεν θέλεις να μοιάζεις σαν μια ενιαία σκουρόχρωμη σιλουέτα!

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς ποτέ να φοράς ζιβάγκο πουλόβερ αν έχεις σκούρα γένια. Απλά πρέπει να διαλέγεις κάποιο πουλόβερ με έντονο χρώμα, το οποίο θα δημιουργεί μια αντίθεση ανάμεσα στις δυο διαφορετικές οντότητες, όπως η γραμμή του σαγονιού σου με τη γραμμή από το ζιβάγκο σου, χωρίς να δημιουργείς μια συγχώνευση και των δυο.

Και αν θέλεις να πάρεις μερικές ιδέες, ο Tom Ford έχει λανσάρει μια άψογη φθινοπωρινή κολεξιόν με ζιβάγκο πουλόβερ σε πολλά χρώματα τα οποία μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και να απογειώσουν το στυλ σου!

 

Πως να μην δείχνει βαρετό το look σου στην επόμενη εκδήλωση που θα παρευρεθείς!