Καλοκαιρινή Μόδα: Το T-Shirt που κολακεύει κάθε ανδρικό σωματότυπο!

0
1277

Και όμως υπάρχει ένα συγκεκριμένο κόψιμο στα T-shirts που μπορεί να κολακεύσει οποιοδήποτε αντρικό σωματότυπο περισσότερο από κάθε άλλο! Στην αντρική μόδα δεν υπάρχουν πολλά μαγικά κόλπα για να «μεταμορφώσεις» το σώμα σου, όπως «ενισχυτικά» εσώρουχα για να δείξεις πιο φουσκωμένες τις πλάτες και τους ώμους σου. Σε αντίθεση με τις γυναίκες οι οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά τέτοια διάφορα «κόλπα» για να «ενισχύσουν» τη σιλουέτα τους!

 

Καλοκαιρινό Στυλ: Τα πιο μοντέρνα μαγιό του καλοκαιριού!

Θα παραξενευτείς όμως αν σου πω πως ακόμη και μια πολύ μικρή αλλαγή στο κόψιμο του t-shirt σου μπορεί να σε «μεγαλώσει» λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό και να σου δώσει περισσότερες δόσεις αντρικής γοητείας. Ακόμη και αν επιλέξεις το πιο απλό t-shirt φρόντισε να διαλέξεις εκείνο που έχει λίγο πιο χαμηλά τη λαιμόκοψη του  και είναι πιο «ανοιχτό», αφήνοντας περισσότερο δέρμα του λαιμού σου εκτεθειμένο.

 Είναι ό,τι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού προσφέρει άνεση και σε κρατάει δροσερό. Επίσης η χαμηλή λαιμόκοψη δίνει την ψευδαίσθηση ενός πιο «πρησμένου» στήθους και κάνει τους ώμους σου να φαίνονται περισσότερο μυώδη, αλλά αντίθετα με τα T-shirt που έχουν V- λαιμόκοψη και πολλοί άντρες δεν τα προτιμούν, το συγκεκριμένο κόψιμο είναι μια πολύ safe επιλογή για όλους τους σωματότυπους.

 

6 Τρόποι για να καταλάβεις πως το παντελόνι σου είναι υπερβολικά στενό!