Καλοκαιρινή κολεξιόν με γυαλιά polaroid!

0
13738

Η εταιρία Polaroid Eyewear, εφευρέτης των πρωτότυπων πολωμένων φακών και ένα εμπορικό σήμα που εδώ και 80 χρόνια αποτελεί σύμβολο της ποπ κουλτούρας για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, εγκαινιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Spring / Summer 2018 με την πρέσβειρα της μάρκας Anushka Sharma.

 

Βάζοντας την μάρκα για άλλη μια φορά στην κορυφή του στυλ, η νέα συλλογή είναι μια έκρηξη χρωμάτων και σχημάτων.

 

Οι pop εμπνεύσεις, σε συνδυασμό με το σύγχρονο στυλ και το τέλειο μείγμα παιχνιδιάρικων αποχρώσεων, είναι οι λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν τη νέα συλλογή. Τα μοτίβα που ακολουθούν τα brands στις συλλογές τους είναι ένα εμπνευσμένο μείγμα διαφορετικών υλικών και η χρήση φθοριζόντων χρωμάτων για τα σπορ, μινιμαλιστικά στυλ της γραμμής εύκολης στη χρήση, αντανακλώντας τέλεια τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

 

“Η νέα συλλογή της Polaroid με την Anushka Sharma φέρνει ζωντανά τα στοιχεία της μάρκας, όπως το στυλ, το« παιχνιδιάρικο »και το« δροσερό », είναι η σύνδεση με νέους χιλιετηρίδες που αναζητούν μια φρέσκια και uber chic εμφάνιση. σύγχρονη αίσθηση στυλ, η Anushka Sharma ενσωματώνει τέλεια το ποπ και το καινοτόμο πνεύμα που γιορτάζει η μάρκα “, δήλωσε ο Κυριάκος Κοφινάς, Διευθύνων Σύμβουλος των IMEA και APAC.

 

Ακολουθώντας μια πρωτοποριακή καινοτομία, οι συλλογές της Polaroid είναι αποτέλεσμα συνεχούς στυλιστικής έρευνας, η οποία για αυτή την εποχή άνοιξη / καλοκαίρι μεταφράζεται στο νέο πολωμένο φακό 2.0.

 

Αυτός ο νέος, παχύτερος και ισχυρότερος φακός παρέχει μια ακόμα βελτιωμένη οπτική εμπειρία χωρίς παραμόρφωση και επιτρέπει μια ευρύτερη σειρά χρωμάτων φακού. “Είμαι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσω τη συλλογή” Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2018 “της Polaroid Η νέα συλλογή εμπνευσμένη από το Pop είναι κομψή, δροσερή και άνετη με μοντέρνο στυλ, είναι δεύτερος χρόνος σύνδεσης με την Polaroid και αισθάνεται ωραία να αποτελεί μέρος της μάρκας που έχει μια κληρονομιά άνω των 80 ετών », δήλωσε η πρέσβειρα της μάρκας Anushka Sharma.

 

Συνδυάζοντας την τεχνολογία με το σχεδιασμό, τα νέα γυαλιά Polaroid φέρνουν την ομορφιά σε όλους, προστατεύοντας τα μάτια από τις ακτίνες UV, χάρη στους πολωμένους φακούς. Η συλλογή έχει μια αφοσιωμένη σειρά τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Η συλλογή έχει επίσης γυαλιά ηλίου Unisex που κυκλοφορούν σε στρογγυλό και pilot στυλ.

 

polaroid-pld_6038s-20100708kj0j_r00_bovary.jpg

 

 

polaroid-pld341-10113102m200_r00_bovary.jpg

 

polaroid-pld6043s_2010130086la_r00_bovary.jpg