Ιταλική φινέτσα: Η γραβάτα με τις επτά πτυχές!

0
1172

Το πιο κομψό και παραδοσιακό στυλ γραβάτας των Ιταλών επανήλθε δυναμικά στην αγορά κάνοντας όλες τις υπόλοιπες γραβάτες να φαίνονται βαρετές!

Τα πιο μοδάτα ρολόγια που κυκλοφορούν!

 

Αν ανήκεις στη κατηγορία των αντρών που πιστεύουν πως η γραβάτα αναδεικνύει τη κομψότητα τους τότε την επόμενη φορά που θα βγεις στα μαγαζιά και δεν θα θέλεις να αγοράσεις ακόμα μια συμβατική γραβάτα σαν όλες τις υπόλοιπες που κυκλοφορούν, τότε φρόντισε να επιλέξεις τη παραδοσιακή γραβάτα των Ιταλών με τις επτά πτυχές.

Ίσως να μην την έχεις ξανακούσει αλλά είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο αντρικό στυλ και αντί να έχει ραμμένη φόδρα όπως οι κλασικές γραβάτες, αυτή έχει ένα μόνο κομμάτι ύφασμα το οποίο στο τελείωμα της διπλώνεται με τέτοιο τρόπο δημιουργώντας επτά πτυχές έτσι ώστε να δίνει το κλασικό μυτερό σχήμα.

Το συγκεκριμένο στυλ γραβάτας είναι ιδιαίτερο ακριβό στην αγορά καθώς θεωρείται η γραβάτα οριγκάμι των Ιταλών. Οπότε την επόμενη φορά που κάποιος θα σου πει ωραία γραβάτα θα ξέρεις ότι από πίσω της κρύβεται το παραδοσιακό ιταλικό στυλ της μόδας.

 

Ξεκίνησες τις εξορμησεις; Χρήσιμα tips για να προετοιμάσεις σωστά τις βαλίστες σου!