Skip to main content

Δεν χρειάζεται να είσαι απαραίτητα “φέτες” για να δείξει καλά επάνω σου ένα μαγιό. Και όσο και να μην το πιστεύεις αυτό το κομμάτι ύφασμα είναι το “α και το ω” στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Δείξε τώρα καλύτερος ανάλογα με τον σωματότυπό σου ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές!

Και μπορεί να ξέρεις ήδη και να διαλέγεις τα χρώματα στα μαγιό που σου αρέσουν να φοράς στην παραλία, όμως δεν προσέχεις σχεδόν ποτέ την εφαρμογή τους πάνω στο σώμα σου,με αποτέλεσμα να δείχνεις πιο κοντός, γεμάτος ή αδύνατος από ότι πραγματικά είσαι και στην ουσία να καταστρέφεις όλη την καλοκαιρινή σου εμφάνιση προκαλώντας επιτιμητικά σχόλια από τον γυναικείο πληθυσμό που λιάζεται στις ελληνικές παραλίες!

Σου παρουσιάζουμε,λοιπόν,μερικούς χαρακτηριστικούς αντρικούς σωματότυπους και τα μαγιό που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον κάθε ένα με σκοπό να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις λίγο πριν ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Τι πρέπει να κάνεις πριν φορέσεις το αγαπημένο σου αμάνικο μπλουζάκι!

Το σώμα του… “μπαμπά”

Είναι η χαρακτηριστική περίπτωση των περισσότερων αντρών που μπορεί να μην είναι γεμάτοι αλλά έχουν μερικά παραπανίσια κιλά στη μέση τους και στην κοιλιά τους με αποτέλεσμα να φαίνονται πλαδαροί και αγύμναστοι. Αν είσαι λοιπόν από αυτούς που έχουν τέτοια… πιασίματα και δεν θέλεις να σε σφίγγει το σορτς που θα φορέσεις, ώστε να μην πετάνε τα ψωμάκια σου δεξιά και αριστερά, θα πρέπει να επιλέξεις ένα σορτς με κορδόνι στη μέση, χωρίς λάστιχο, ή ακόμα μπορείς να ψάξεις κομμάτια με φερμουάρ μπροστά, ώστε να έρχεται το ύφασμα στρωτά στα πλαϊνά του κορμού σου και να μην τα συμπιέζει ώστε να προεξέχουν οι… “ατασθαλίες” του χειμώνα!

Το αθλητικό σώμα

Είσαι στην κατηγορία που δεν έχεις να ανησυχείς για πολλά. Μπορείς να φορέσεις όποιο μαγιό θέλεις αρκεί να προσέξεις να είναι ένα με έντονα χρώματα,ή και με μοτίβα ώστε να τραβάς ακόμα περισσότερο την προσοχή από ότι έτσι και αλλιώς θα τραβούσε το αθλητικό σου σώμα.

Οι πιο μοδάτες σαγιονάρες του καλοκαιριού!

Το ψηλό και λιπόσαρκο σώμα

Είσαι ψηλός με λίγα κιλά,οπότε θα πρέπει να προσέξεις κυρίως το πώς φαίνονται τα πόδια σου. Για να μην μοιάζεις σαν να στέκεσαι πάνω σε δύο… καλάμια φρόντισε να πάρεις ένα σχετικά πιο μακρύ σε μήκος μαγιό ώστε να τα καλύπτεις κάπως. Από την άλλη αν έχεις μακριά και αρκετά γυμνασμένα πόδια και επειδή τα προσέχουν συνήθως οι γυναίκες διάλεξε μαγιό πιο κοντά ώστε να τα αναδεικνύεις περισσότερο.

Το σώμα με την… μπυροκοιλιά

Αν και κανονικά εδώ η συμβουλή θα ήταν να στρωθείς στη γυμναστική για να εξιλεωθείς για τις κραιπάλες του χειμώνα, ωστόσο και εσύ έχεις δικαίωμα να βγεις στις ελληνικές παραλίες και να εντυπωσιάσεις με το στυλ σου. Σε αυτή την περίπτωση η ιδανική επιλογή είναι οι μεσαίου μήκους βερμούδες και γενικότερα οι πιο μακριές. Και εδώ φυσικά το καλύτερο είναι το κορδόνι στην μέση, για να είναι όσο φαρδύ πρέπει επάνω σου.Ακόμα , τα μονόχρωμα κομμάτια θα κολακεύουν περισσότερο το σώμα σου.

Το σώμα με λίγο ύψος και μερικά παραπάνω κιλά

Ο χρυσός κανόνας του μαγιό χωρίς λάστιχο στην μέση μας ακολουθεί και εδώ, ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα συμπιέζεις τα ψωμάκια σου και να τα κάνεις να φαίνονται ακόμα περισσότερο. Η διαφορά εδώ είναι ότι θα πρέπει να επιλέγεις μόνο κοντά σε μήκος μαγιό ώστε να μην σου αφαιρούν ακόμα περισσότερους πόντους ύψος.

Τα λάθη που ο κάθε άντρας πρέπει να αποφύγει με τα εσώρουχά του