6 Τρόποι για να καταλάβεις πως το παντελόνι σου είναι υπερβολικά στενό!

0
2534

Τα στενά παντελόνια έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα αφήνοντας πίσω τους εκείνα τα πολυφορεμένα φαρδιά χακί παντελόνια που το καβάλο τους έφτανε μέχρι το γόνατο. Η ιδέα ενός skinny jean έχει γίνει πλέον η απόλυτη τάση της αντρικής μόδας που από τα προηγούμενα χρόνια συνήθιζε να παραπέμπει στο ροκ στυλ των τραγουδιστών.

 

Συμβουλές για να επιλέξεις το κατάλληλο ρολόι!

 

Υπάρχουν όμως πολλοί άντρες που συνηθίζουν να επιλέγουν παντελόνια τα οποία είναι πολύ πιο στενά από το νούμερο της μέσης και των ποδιών τους, με αποτέλεσμα να μην τους κολακεύουν καθόλου χαντακώνοντας όλη τη προσπάθεια τους για ένα ωραίο και στυλάτο ντύσιμο.

Αν θέλεις να αποφύγεις να καταλήξεις με ένα υπερβολικά στενό παντελόνι για σένα, τότε φρόντισε να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές για να μην παραπέμπει το τζιν σου σε κολάν.

 

Το τεστ του καθίσματος

Κάτσε σε μια καρέκλα. Τώρα κοίταξε κάτω στα πόδια σου και τράβηξε λίγο ύφασμα από το τη περιοχή των μηρών σου. Έστω και λίγο ύφασμα αν μπορείς να πιάσεις (μια τσιμπιά) είναι αρκετή. Αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε σημαίνει πως το παντελόνι σου είναι υπερβολικά στενό για το σώμα σου. Την επόμενη φορά που θα βγεις στην αγορά για ψώνια, κάθισε στο σκαμπό που υπάρχει στο δοκιμαστήριο και κάνε αυτή τη δοκιμή. Ακόμη και αν αγοράσεις ένα χοντρό τζιν!

 

Μπορούν οι άνθρωποι να καταλάβουν ποια μάρκα κινητού έχεις;

Αν οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν ότι έχεις το Samsung S6 ή το I-phone5s απλά κοιτώντας το παντελόνι σου, τότε μπορείς να διαπιστώσεις πως το παντελόνι σου είναι υπερβολικά κολλητό πάνω σου. Επίσης πρέπει να μπορείς να βάζεις όλο το χέρι σου στη μπροστινή τσέπη του παντελονιού σου για να πάρεις το κινητό σου κάθε φορά που χρειάζεται να στείλεις κάποιο μήνυμα ή να κάνεις ένα τηλεφώνημα.

Αν διαπιστώσεις πως χρειάζεται να το ψαρεύεις κάθε φορά με τσιμπιδάκι για να το βγάλεις από τη τσέπη σου, τότε χρειάζεσαι λίγη παραπάνω άνεση, άρα και μεγαλύτερο νούμερο.

 

Πως να ντυθείς σωστά στο ραντεβού σου μια καυτή μέρα του καλοκαιριού!

 

Πρόβλεψε τα συνηθισμένα σκισίματα στο καβάλο

Όλοι ξέρουμε πως το καβάλο του παντελονιού είναι το πρώτο σημείο που μπορεί να σκιστεί, πόσο μάλλον αν είναι και υπερβολικά στενό πάνω σου και ανήκεις στη κατηγορία εκείνη των ανδρών που συνηθίζουν να φοράνε το ίδιο παντελόνι κάθε μέρα! Ο γενικός κανόνας όμως είναι πως ένα παντελόνι δεν πρέπει να σκίζεται σε λιγότερο από 3 μήνες μετά την αγορά (με συστηματική χρήση). Αν σου τύχει μια φορά ντροπή στον κατασκευαστή, αν σου τύχει και δεύτερη τότε ντροπή σε εσένα που δεν ξέρεις τι νούμερο παντελόνι πρέπει να πάρεις.

 

 Πάρε τις σκάλες

Την επόμενη φορά που θα επιλέξεις ανάμεσα στο ασανσέρ και τις σκάλες, προτίμησε τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Δεν κάνει μόνο καλό στην υγεία σου αλλά είναι και ο ιδανικότερος τρόπος για να δοκιμάσεις την ελαστικότητα που έχει το τζιν σου. Σήκωσε ψηλά τα γόνατα σου ξανά και ξανά. Αν δεν μπορείς να τα σηκώσεις πάνω από 90 μοίρες ορθή γωνία (μεταξύ του μηρού και του αστραγάλου), τότε πρέπει να πάρεις μεγαλύτερο νούμερο.

 

Βγάλτα όλα

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσεις το πόσο στενό είναι το παντελόνι σου είναι όταν προσπαθείς να το βγάλεις. Αν σε δυσκολεύει πολύ και μαγκώνει συνεχώς γύρω από τα γόνατα σου όπου σε αναγκάζει να χοροπηδήσεις στο ένα πόδι προσπαθώντας να το ξεκολλήσεις από τις γάμπες σου, τότε ξέρεις πως υπάρχει πρόβλημα.

 

Ρώτησε τον κολλητό σου

Το καλύτερο πράγμα σε έναν αληθινό φίλο είναι πως μπορεί να σου πει την αλήθεια και να είναι ειλικρινής μαζί σου ακόμη και με σκληρό τρόπο, όσο και αν σε προσβάλλει. Οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις τη γνώμη του και αν σου πει πως τα πόδια σου φαίνονται χάλια με αυτό το παντελόνι και δεν σε κολακεύει καθόλου, καλύτερα να τον ακούσεις. Αρκεί να είσαι απόλυτα σίγουρος πως σου λέει την αλήθεια!

 

Καλοκαιρινό Στυλ: Τα πιο μοντέρνα μαγιό του καλοκαιριού!