10 Στυλάτες γραβάτες που θα αναβαθμίσουν κάθε σου ντύσιμο!

0
10590

Η έννοια του ανδρικού κουστουμιού γεννήθηκε αμέσως μετά την Γαλλική Επανάσταση, όταν οι άνδρες ξεκίνησαν να ντύνονται με ένα πιο εκλεπτυσμένο στυλ. Οι επικεφαλείς είχαν υιοθετήσει το κουστούμι ως ένα είδος στολής που αντιπροσώπευε μια ενδιάμεση κατάσταση ανάμεσα στους αριστοκράτες και τους κοινούς θνητούς της χαμηλής τάξης.

 

Ιταλική φινέτσα: Η γραβάτα με τις επτά πτυχές!

Ωστόσο κανένα κουστούμι δεν φαινόταν ολοκληρωμένο χωρίς ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ που φυσικά δεν είναι άλλο από τη γραβάτα.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα μια στυλάτη και κομψή γραβάτα είναι η ευκαιρία κάθε άνδρα να αναδείξει το χαρακτήρα, τη προσωπικότητα και το στυλ που διαθέτει. Η πρώτη φορά που ένας άνδρας φοράει γραβάτα στη ζωή του αποτελεί τη μετάβαση του στην ενήλικη ζωή από το κολέγιο στο χώρο εργασίας.

Ωστόσο στο 2017 οι κανόνες του στυλ έχουν γίνει πολύ πιο ευέλικτοι αφού η γραβάτα έχει πάψει πλέον να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του επίσημου κουστουμιού και μπορείς πολύ εύκολα να την εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο για να αναβαθμίσεις το look σου.

Η καινούργια λεπτή γραβάτα που κυκλοφορεί στην αγορά τα τελευταία χρόνια, είναι ένα must trend της ανδρικής μόδας και μπορεί να φορεθεί είτε σε casual ντύσιμο είτε σε μια πιο επίσημη περίσταση.

Δες παρακάτω 10 σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά και αναβάθμισε το στυλ σου με τη λεπτή γραβάτα!

Lanvin

Fendi

Brooks Brothers Red Fleece

AMI Alexandre Mattiussi

Hugo Boss

Saint Laurent Paris

Topman

Bar III

The Tie Bar

Thom Browne

Οδηγός στυλ: Οι ιδανικοί συνδυασμοί χρωμάτων γραβάτας – πουκάμισου