Skip to main content

Οι προσδοκίες όλων για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς όσον αφορά το ντύσιμο είναι πάντα πολύ υψηλές. Το κλίμα των ημερών σε καλεί να φορέσεις τα καλά σου και να διασκεδάσεις στους ρυθμούς των εορτών όπως και αν αποφασίσεις να γιορτάσεις, από ένα απλό οικογενειακό γεύμα ως και το πιο εντυπωσιακό πάρτι!

pastedGraphic.png

Εκδρομές, συγγενείς, φίλοι επίσημα events και πάρτι “επιβάλλουν” να επιλέξεις μία ενδυματολογική πρόταση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Ποια είναι όμως η πιο κατάλληλη και πως θα επιλέξεις ανάμεσα σε γυναικεία ρούχα, για να κάνεις την πιο όμορφη αρχή της καινούριας χρονιάς που καταφτάνει; Η κατάλληλη επιλογή καταρχάς εξαρτάται από το που και πως θα γιορτάσεις την κάθε ημέρα και το πόσο επίσημη θα είναι η περίσταση. Θα πρέπει να φροντίσεις να κάνεις την σωστή επιλογή έτσι ώστε να μην ντυθείς πρόχειρα σε μια επίσημη εκδήλωση άλλα να μην είσαι overdressed σε μια πιο casual.

Ας δούμε, λοιπόν, ορισμένες προτάσεις ιδανικές για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ώστε να πετύχεις το απόλυτα glamour stunning look και που μπορεις να βρεις στο rovo.gr.

#1 Οικογενειακό δείπνο

Όταν πρόκειται για το οικογενειακό δείπνο, τότε σίγουρα δεν απαιτείται κάποια επίσημη ένδυση αλλά ένα πιο casual σύνολο το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις βολικά και όμορφα απολαμβάνοντας παράλληλα την άνεση του σπιτιού.Σε αυτή την κατηγορία ντυσίματος ανήκουν οι πλεκτές μάλλινες μπλούζες, οι ζακέτες με ένα casual πουκάμισο από μέσα και τα oversized πουλόβερ.

pastedGraphic_1.png

#2 Πάρτι σε σπίτι φίλων

Αν σκοπεύεις να περάσεις το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε κάποιο φιλικό σπίτι, τότε καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα εντυπωσιακό σύνολο χωρίς όμως να είναι υπερβολικά επίσημο ή φανταχτερό. Ένα classic διαχρονικό φόρεμα θα ήταν η σωστότερη επιλογή.

Όσον αφορά τον άντρα, ένα όμορφο σύνολο κατάλληλο για την περίσταση θα ήταν μια ανδρική knit μπλούζα με πουκάμισο από μέσα σε συνδυασμό με casual παντελόνι.

pastedGraphic_2.png

#3 Επίσημη δεξίωση

Αν επιλέξετε να περάσετε τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά σε κάποιο πιο επίσημο event ή σε ένα καλό εστιατόριο, το dressing code επιβάλει συνήθως μια πιο επίσημη ενδυμασία. Το μαύρο φόρεμα αποτελεί μια all time classic επιλογή, ενώ ένα επίσημο φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή για ένα λαμπερό και εντυπωσιακό πρωτοχρονιάτικο look.

Αν πάλι δεν είσαι φαν των αστραφτερών συνόλων, μπορείς να επιλέξεις ένα όμορφο εντυπωσιακό πουκάμισο και ένα chic παντελόνι αποκτώντας το απόλυτο total γιορτινό look αν τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα κοσμήματα και αξεσουάρ.

pastedGraphic_3.png

pastedGraphic_4.png