Skip to main content

Τα ανδρικά πουκάμισα αποτελούν σύμβολο κύρους και αισθητικής, είναι διαχρονικά κομμάτια. Μια εποχή, τα πουκάμισα ανδρικά ήταν ένδειξη του βιοτικού και οικονομικού επιπέδου ενός άνδρα και σε συνδυασμό με ένα καλό σακάκι, τραβούσε την προσοχή πολλών, χωρίς όμως να είναι κραυγαλέα η εμφάνιση. Πλέον, ανδρικά πουκάμισα υπάρχουν σε πολλά σχέδια και στυλ και πλέον μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, ξεφεύγοντας από το κλασσικό πρότυμο που όλοι είχαμε κατά νου.

Για αυτή τη νέα σεζόν άνοιξη/καλοκαιρί 2020, σας θέλει να είστε αέρινοι, μεταξωτοί και παράλληλα ρομαντικοί. Αν θέλετε να ανανεώσετε τα πουκάμισά σας για αυτή τη σεζόν, προτιμήστε να γεμίσετε τη ντουλάπα σας με πουκάμισα που μπορείτε να φοράτε συχνά, που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα. Με μερικές συμβουλές από εμάς, θα δείτε μπορείτε να έχετε ένα πολύ κολακευτικό outfit. 

Μια ιδανική επιλογή για ανδρικά πουκάμισα είναι να επισκεφτείτε το lovacoco.com, ένα ηλεκτρονικό e-shop, το οποίο έχει αφθονία ρούχων, όπως ανδρικά πουκάμισα, σε διάφορα στυλ και μεγέθη.

Παρακάτω είναι 5 πουκάμισα, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σας:

Λεπτό Ανοιχτόχρωμο Πουκάμισο

pastedGraphic.png

Τα λευκά ή ανοιχτόχρωμα πουκάμισα είναι διαχρονικά και συνδυάζονται πολύ εύκολα. Μπορούν να φορεθούν σε καθημερινές καταστάσεις, στο γραφείο ή ακόμα όταν πάτε για ποτό το βράδυ. Προσδίδει ένα διαφορετικό στυλ, είναι κλασικό και σίγουρα είναι ένα must-have για τη ντουλάπα σας.

Καρό Πουκάμισο με Μακρύ Μανίκι

pastedGraphic_1.png

Τα καρό πουκάμισα είναι πάντα της μόδας και συνδυάζονται πολύ εύκολα. Είναι τέλεια για μια casual εμφάνισης που συνδυάζεται με μίνιμαλ και ουδέτερα ρούχα. Μπορείτε να φορέσετε μαύρο τζιν, sneakers ή αν θέλετε ένα άλλο πιο ιδιαίτερο στυλ να φορέσετε από μέσα μια άσπρη φανέλα και να το αφήσετε ανοιχτό. 

Καρό πουκάμισα υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία και σε διάφορα χρώματα. Προτιμήστε στα χρώματα του μπλε/μωβ ή κόκκινου. Προτιμήστε επίσης να φοράτε μαύρα παντελόνια και παπούτσια. 

Κοντομάνικο Μονόχρωμο Πουκάμισο 

pastedGraphic_2.png

Από τα πιο αγαπημένα πουκάμισα που έχουν οι άνδρες. Και αυτό γιατί είναι πολύ εύκολα, συνδυάζονται εύκολα και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες τις ημέρας. Μπορείτε να φορέσετε και τζιν αλλά και ένα πιο καλό παντελόνι.

Μάο Πουκάμισο (Πουκάμισο Χωρίς Γιακά)

pastedGraphic_3.png

Αυτά τα πουκάμισα είναι γνωστά και ως κινέζικα ή κορεάτικα πουκάμισα γιατί αυτά τα πουκάμισα δεν έχουν κολάρο. Υπάρχουν και αυτά σε πολλά χρώματα και παραλλαγές. Το καλό με αυτά τα ρούχα είναι ότι δεν διπλώνουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πιο ανεπίσημες καταστάσεις. Μπορούν να συνδυαστούν και με κοστούμι αλλά και με sneakers.

Κοτλέ Πουκάμισο

pastedGraphic_4.png

Τα κοτλέ πουκάμισα είναι hot αυτή τη σεζόν, μπορεί να σας φαίνεται ότι το ύφασμα είναι βαρύ, αλλά αναπνέει και είναι ιδανικά για καθημερινό στυλ, ακόμα και για τη δουλειά σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τζιν παντελόνι ή ένα πιο καλό παντελόνι και παπούτσια ότι εσείς θέλετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κοτλέ πουκάμισο ως σακάκι αν το συνδυάσετε με μια κοντομάνικη μπλούζα. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να συνδυάσετε το κοτλέ πουκάμισο με κοστούμι ή γραβάτα.

Για περισσότερα ανδρικά ρούχα και παπούτσια, επισκεφτείτε το lovacoco.com.