Skip to main content

Μήπως ψάχνεις έξυπνους τρόπους να κάνεις τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου γρήγορα, οικονομικά και από την άνεση του σπιτιού σου;

Τότε ίσως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα αρωμάτων και καλλυντικών notino.gr! Εκεί θα βρεις χριστουγεννιάτικα δώρα για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και για σένα τον ίδιο!

Δώρα για τη σύντροφο: Σετ δώρου αρωμάτων

Τσέκαρε το αγαπημένο της άρωμα και αγόρασέ της ένα σετ δώρου που περιέχει το αγαπημένο της άρωμα αλλά και ένα άρωμα σε ταξιδιωτικό μέγεθος να το πάρει μαζί της, όπου πηγαίνει. Μπορείς επίσης να διαλέξεις ένα σετ που να περιέχει -πέραν του αρώματος- και μια λοσιόν σώματος. Ένα τέτοιο δώρο είναι ιδανικό και για τη κολλητή σου ή την αδερφή σου.

Δώρο για τον κολλητό: Το πρώτο του niche άρωμα

Μπορεί το δωρίσεις σε κάποιον άρωμα να θεωρείται γρουσουζιά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση μεταξύ κολλητών και όχι όταν μιλάμε το το απόλυτο niche άρωμα έβερ! Το eau de parfum Creed Aventus είναι από τα διασημότερα niche αρώματα καθώς συνδυάζει τα καλύτερα και πιο προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά! Ένα τέτοιο άρωμα σίγουρα θα το εκτιμήσει! Αν όχι, τότε σίγουρα θα το εκτιμήσει ο αδερφός σου ή.. εσύ!

Δώρο για τη μαμά: Την καλύτερη κρέμα προσώπου

Αν έχεις μεγάλη αδυναμία στη μαμά σου τότε μια αντιρυτιδική κρέμα, όπως η πολυλειτουργική αντιρυτιδική κρέμα με εκχύλισμα μορίνγκα Estée Lauder Revitalizing Supreme +, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις!

Η κρέμα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος, χαρίζοντάς ζωντάνια και υπέροχη λάμψη. Είναι ένα δώρο με εγγυημένα αποτελέσματα το οποίο σίγουρα θα λατρέψει! Επίσης, μπορείς να αποτελέσει και ένα καλό δώρο για την πεθερά!

Δώρο για τον μπαμπά: Προϊόντα ανδρικού ξυρίσματος

Είτε προτιμά ένα παραδοσιακό τρόπο ξυρίσματος ή όχι, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα του αρέσει. Εαν όμως έχει ήδη ό,τι χρειάζεται, τότε ένα νεσεσερ είναι ένα πολύ πρακτικό δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει.

Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές τιμές που θα βρεις στο site της Notino και κάνε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου. Εαν είσαι από εκείνους που δεν τους αρέσει να τυλίγουν δώρα, τότε η υπηρεσία συσκευασίας δώρου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι βάλεις τα δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.