Οδηγός διακόσμησης για άνδρες! Φτιάξε το σπίτι σου έτσι όπως πρέπει!

0
22046

Θες να αλλάξεις λίγο τους χώρους του σπιτιού σου αλλά δεν έχεις έμπνευση; Δεν πειράζει! Παρακάτω σου δίνουμε μερικές ιδέες για να σε βοηθήσουμε! Γιατί αν νομίζεις ότι οι φιγούρες μπάτμαν στο σαλόνι σου χρειάζονται, ξανασκέψου το!

Αρχικά να θυμάσαι ότι θα πρέπει να επιλέξεις μίνιμαλ διακόσμηση που είναι η πιο ασφαλής επιλογή για άνδρες. Ξεκινάς απλά – αντρικά που λέμε- και σταδιακά μπορείς να προσθέσεις. Για παράδειγμα ένας απλός καναπές μπορεί να ταιριάξει σε κάθε είδους διακόσμηση. 

Γραφείο

Πάντα ένα γραφείο θεωρείται σέξι στοιχείο στο σπίτι ενός εργένη! Δείχνει όμως και σοβαρότητα, υπευθυνότητα και προϋποθέτει ότι εργάζεσαι.

Διακόσμησέ το σαν άντρας! Συμβουλές για να βελτιώσεις την εργένικη κρεβατοκάμαρά σου!

Κρεβατοκάμαρα

Αν θες να βάψεις το δωμάτιο σου και δεν μπορείς να αποφασίσεις το χρώμα, διάλεξε την ασφαλή επιλογή, μπλε και γκρι.

Μπάνιο

Όταν μια γυναίκα έρθει σπίτι σου, από τα πρώτα που θα ελέγξει είναι το μπάνιο σου για να αποφασίσει πόσο θα προχωρήσει! Σίγουρα πρέπει να είναι τακτικό, περιποιημένο και καθαρό. Μην ξεχνάς να έχεις μικρές πινελιές πολυτέλειας στον χώρο σου όπως για παράδειγμα ένα δίσκο στο μπάνιο με την ακριβή σου κολόνια και ένα καλό after shave. 

Tips

– Μην θεωρήσεις τα κεριά γυναικείο διακοσμητικό, γιατί και ατμόσφαιρα δημιουργούν και αν διαλέξεις πιο μίνιμαλ σχέδια θα αλλάξει την διακόσμηση του χώρου σου.

– Μια ωραία ταπετσαρία όπως ένας χάρτης ή ένα πιο vintage σχέδιο θα δώσει άλλο στυλ στον χώρο σου και θα εντυπωσιάσει όσους σε επισκέπτονται. 

– Μπορείς να βάλεις ράφια στους τοίχους για να τους διακοσμήσεις με τα προσωπικά σου αντικείμενα, βιβλία ή οτιδήποτε ξεχωριστό.

Οδηγός αντρικής διακόσμισης: Βάψε το σπίτι μόνος σου!