10 Πανέμορφα κάστρα του κόσμου που διατηρούν την ανεπανάληπτη κομψότητα τους μέχρι και σήμερα!

0
688

Εκεί όπου η ιστορία συναντά την αρχιτεκτονική και την κομψότητα γίνονται αξιοζήλευτα δημιουργήματα.. δες παρακάτω 10 πανέμορφα κάστρα που διατηρούν αναλλοίωτη την ομορφιά τους μέσα στο χρόνο!

 

Όταν μία σπηλιά έγινε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου!

 

1.

Το κάστρο Χάουαρντ στο Γιορκσάιρ είναι μια από τις ομορφότερες και μεγαλύτερες ιδιωτικές κατοικίες στη Βρετανία. Επίσης είναι και πολύ πολύ παλιό! Αυτό το πανέμορφο κάστρο ήταν το σπίτι της οικογένειας Χάουαρντ για πάνω από 300 χρόνια όπου χτίστηκε στα τέλη του 17ου αιώνα και υπήρξε ανοικτό για το κοινό το 1951. Ένα κάστρο με τόσο μεγάλη παράδοση που από κοντά πρέπει να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό!

 

2.

Αυτό είναι το κάστρο Hohenschwangau στη Γερμανία! Το πλήρες όνομα του είναι Schloss Hohenschwangau και χρονολογείται γύρω στο 19ο αιώνα. Το κάστρο αυτό ήταν η θερινή κατοικία του Maximilian, βασιλιά της Πρωσίας. Κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων, το κάστρο αυτό δεν υπέστη καμία ζημιά κυρίως λόγω της απομακρυσμένης θέσης του. Επί του παρόντος διατηρείται από τον εγγονό του Μαξιμιλιανού, Franz, Δούκα της Βαυαρίας. Ένα πραγματικά δημοφιλές κάστρο το οποίο δέχεται πάνω από 300.000 επισκέπτες ετησίως!

 

3.