Σκέψεις Μπαρτσελόνα για Κασίγιας!

0
267

Το μπαμ του καλοκαιριού ετοιμάζεται να κάνει η Μπαρτσελόνα, καθώς όπως μετέδωσε χθες η η εκπομπή “Tiki-Taka” σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό, υπήρξε ήδη σύσκεψη της διοίκησης της ομάδας, για την απόκτηση η όχι του παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ είχε σύσκεψη με τους Άντονι Θουμπιθαρέτα (εκτελεστικός διευθυντής) και τον Χαβιέρ Φάους (οικονομικός διευθυντής) στην οποία συζήτησαν το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εάν έλαβαν κάποια απόφαση και εάν ναι, ποια είναι αυτή δεν έγινε γνωστό. Ωστόσο, και μόνο η είδηση της σύσκεψης είναι κάτι πολύ σημαντικό… Πολλές ισπανικές ιστοσελίδες έχουν αναμεταδώσει την πληροφορία της εκπομπής, και μάλιστα η “Mundo Deportivo” διενεργεί γκάλοπ στο οποίο ζητά την γνώμη των αναγνωστών της, για το ζήτημα και το κατά πόσο θα κινούνταν εκείνοι για την απόκτηση του Κασίγιας εάν είχαν εξέχουσα θέση στο ΔΣ της Μπαρτσελόνα.

Ο Κασίγιας δεν ήταν βασικός στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Πριμέρα Ντιβισιόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που τον έχει δυσαρεστήσει αρκετά. Άτομα του περιβάλλοντός τους μεταφέρουν τις πληροφορίες ότι έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την «βασίλισσα».