Περιμένω προσφορές!

0
339

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την Premier League άφησε με δηλώσεις του ο Σαμιουέλ Ετό. Ο διεθνής Καμερουνέζος δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι και του χρόνου κάτοικος Μιλάνου ενώ όπως παραδέχεται, σκοπός του δεν είναι ν α βγάλει 100 ή 200 ευρώ παραπάνω αλλά να αγωνίζεται σε ένα υγιές περιβάλλον και να είναι χαρούμενος στην πόλη που θα μένει. Ο επιθετικός της Ίντερ έχει σκεφτεί το σενάριο να μετακομίσει στην Αγγλία ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα.

Σαμιουέλ Ετό: «Είναι αλήθεια ότι έχω δεχτεί προτάσεις και μου μένει ένας μήνας να τις αξιολογήσω και να αποφασίσω τι θα κάνω. Είμαι 30 χρονών και κοντά σε ένα μεγάλο συμβόλαιο για να κλείσω κάπου την καριέρα μου. Πρέπει να το κοιτάξουμε κατά πόσον πρέπει να μείνω ή να φύγω. Δεν με αφορά να βγάλω 100.000 ή 200.000 ευρώ παραπάνω.

Αυτό που μετράω είναι να είμαι ευτυχισμένος σε μία πόλη παίζοντας σε έναν μεγάλο σύλλογο που θα το απολαμβάνω κι εγώ. Το ενδεχόμενο να πάω Αγγλία στριφογύριζε για λίγο στο κεφάλι μου. Όλα εξαρτώνται από το να βρεθεί η σωστή ομάδα. Έχω πάρει προτάσεις από πολλούς καλούς συλλόγους. Το να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, είναι κάτι το απίθανο»!