«Οι Ιταλοί μπορούν να είναι υπερήφανοι για μας»

0
265

Παρά τη βαριά ήττα στον τελικό με την Ισπανία, ο Ρικάρντο Μοντολίβο επισήμανε τα θετικά στοιχεία και εξήγησε ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα σε αυτό το τουρνουά! «Θεωρώ ότι οι Ιταλοί μπορούν να είναι υπερήφανοι για μας, επειδή τα πήγαμε πολύ καλά σε αυτή τη διοργάνωση και δείξαμε ότι βάλαμε τα δυνατά μας! Αποτύχαμε, βέβαια, στο τελικό βήμα και αυτό μας πληγώνει πολύ…»

 

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο μέσος της Μίλαν τόνισε: «Οι Ισπανοί έπαιξαν καλύτερα από μας και ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί, γεγονός που σημαίνει ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τους νικήσεις όταν συμβαίνει αυτό. Είναι αλήθεια ότι το μας ήταν αρκετά ισορροπημένο σε ότι αφορά την κατοχή, αλλά εκείνοι ήταν καλύτεροι από κάθε άποψη».

 

Όσο για τις ατυχίες που είχαν στο συγκεκριμένο ματς οι «ατζούρι», ο Μοντολίβο ανέφερε τα εξής: «Μας πληγώνει το τελικό αποτέλεσμα διότι κάναμε ένα καλό τουρνουά. Νομίζω ότι δεν ήμασταν 100% έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης, ίσως επειδή δεν είχαμε τη δυνατότητα να επανέλθουμε πλήρως στο μικρό χρονικό διάστημα ξεκούρασης μεταξύ των αγώνων. Επίσης, ήμασταν πολύ άτυχοι με τους τραυματισμούς. Όταν ο Τιάγκο Μότα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι τέλειωσε…»