«Είμαστε πιο δυνατοί απ’ ότι στην πρεμιέρα»!

0
313

Ο άνθρωπος που οδήγησε με μαεστρία την εθνική Ιταλίας μέχρι τον τελικό, Τσέζαρε Πραντέλι, τόνισε ότι τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά στον τελικό με την Ισπανία απ’ ότι ήταν στο ματς του ομίλου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα και φυσικά τη συνεργασία του με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Αρχικά, ο Ιταλός κόουτς είπε: «Είμαστε πιο δυνατοί σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο απ’ ότι ήμασταν στο εναρκτήριο παιχνίδι! Έχουμε πλέον μια ημέρα να προετοιμαστούμε, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας».

 

Αναφερόμενος στην εθνική Ισπανίας, ο Τσέζαρε Πραντέλι ξεκαθάρισε: «Μιλάμε για τους πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης, οι οποίοι αποτελούν ένα παράδειγμα για όλους εμάς! Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει ωριμάσει αρκετά από το πρώτο ματς και δεν υπάρχει λόγος να τους φοβόμαστε. Έχουμε τη δύναμη και την ποιότητα να τους αντιμετωπίσουμε». Όσο για τα προβλήματα που είχε ως προπονητής των «ατζούρι», ο 54χρονος κόουτς επισήμανε τα εξής: «Έχω μια καλή σχέση με την ομοσπονδία, αλλά τους τελευταίους δυο μήνες τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα… Θα αποφασίσω για το μέλλον μου στην ομάδα μετά το τέλος της διοργάνωσης».

 

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Πραντέλι εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεργασία που έχει με τον Μπαλοτέλι, δηλώνοντας: «Έχω δουλέψει με παίκτες όπως ο Αντριάνο, ο Μούτου, ο Κασάνο και ο Μπαλοτέλι. Είναι δύσκολοι ως χαρακτήρες, αλλά η συνεργασία μαζί τους είναι πολύ πιο συναρπαστική! Θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουν πολύ περισσότερη πίστη στο έργο του προπονητή από κάποιους άλλους που νομίζουν ότι είναι πρωταθλητές, ενώ δεν είναι»!