Μπορούν τα video games να σε κάνουν καλύτερο οδηγό;

Κι όμως συνέβη. Όταν ο 41χρόνος φυσιοθεραπευτής Brendon Blake οδήγησε πρώτη φορά σε πίστα της Ατλάντα, ο εκπαιδευτής του έμεινε άναυδος από την άνεση και τις γνώσεις του. Αν και ήταν αρχάριος, ένιωσε σαν να έχει οδηγήσει την πίστα ήδη πολλές φορές, έστω κι αν ήταν μέσα από το Xbox του!
Πλέον οι πίστες αγώνων όπως εμφανίζονται στην εικονική τους μορφή μέσα από κονσόλες όπως το Xbox και το Playstation, αλλά και σε υπολογιστές  είναι πιο ρεαλιστικές από ποτέ. Πως γίνεται να βλέπεις ακόμα και την ρωγμή στο πεζοδρόμιο; Με λέιζερ σαρωτές που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές  για να αναπαράγουν κάθε εικόνα του δρόμου, κάθε καμπύλη, γωνία με ακρίβεια χιλιοστού. Εκατοντάδες σημεία στο GPS χρησιμοποιούνται  για να σχηματιστεί η πίστα κομμάτι -κομμάτι και να προσθέσουν φωτό ρεαλιστικά το γρασίδι και την άσφαλτο. 

Έρχεται το νέο WRC5!
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ τα τελευταία 10 χρόνια και ο ρεαλισμός είναι πολύ καλός πλέον αναφέρουν και εκπρόσωποι του συνδέσμου δασκάλων οδήγησης. Τα παιχνίδια αυτά δίνουν, όπως λένε μια πολύ καλή εικόνα για να γνωρίζεις ποια θα είναι η επόμενη στροφή και μπορεί να δίνει πολλά πλεονεκτήματα, όπως πως θα νιώθεις οδηγώντας μια νέα Ferrari!
Στα πιο νέα παιχνίδια σε όλες τις κονσόλες οι λεπτομέρειες είναι απίστευτες και για τις καιρικές συνθήκες, αλλά και για την πραγματική εμπειρία οδήγησης κάθε αυτοκινήτου. Ακόμα και ο δρόμος είναι πιο ρεαλιστικός, νιώθοντας και τις λακκούβες σε κάθε σημείο. Μην χάσεις την ευκαιρία να δεις και να δοκιμάσεις τα νέα παιχνίδια ώστε και να διασκεδάσεις και να γίνεις καλύτερος οδηγός.

Η μοναδική μωβ McLaren 570S από την MSO