Skip to main content

Μετά το ματς με την Γουλβς ο Νορβηγός σούπερ σταρ απέδειξε περίτρανα ακόμα και στον πιο δύσπιστο οπαδό το μέγεθος του ταλέντου και των ικανοτήτων του. Παρά τις αμφισβητήσεις που δέχθηκε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο αδιανόητος σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι σμπαραλιάζει κάθε απάτητη κορυφή της στατιστικής, με το χατ τρικ του κόντρα στους λύκους να πιστοποιεί τη δαιμονιώδη φόρμα του.

 

Εν πάση περιπτώσει, με αυτά τα τρία γκολ έφτασε τα 25 σε 20 αναμετρήσεις, επίδοση που τον καθιστά υποψήφιο για να διεκδικήσει την κατάρριψη του ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε μια αγωνιστική περίοδο, το οποίο φάνταζε στοιχειωμένο μέχρι την έλευση του Έρλινγκ στην γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. Επιπλέον, για να αντιληφθείτε το επίπεδο της ανωτερότητας του Νορβηγού αστέρα αρκεί να αναφερθεί πως έχει σημειώσει 4 χατ τρικ και έχει ήδη, από τον Ιανουάριο, πετύχει τον αριθμό των τερμάτων των πρώτων σκόρερ των τεσσάρων περασμένων ετών!

Παρά την εκπληκτική απόδοση του Χάαλαντ, η Σίτι βρίσκεται στην δεύτερη θέση αφού στην πρώτη παραμένουν οι κανονιέρηδες, οι οποίοι υπό τις οδηγίες του Μικέλ Αρτέτα έχουν κατορθώσει να οικοδομήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που παρουσιάζει εκπληκτικό θέαμα και σκοράρει κατά ριπάς. Υπό αυτό το πρίσμα, η μονομαχία Γκουαρδιόλα-Αρτέτα προμηνύεται συναρπαστική σε κάθε φάσμα και έκφανσή της! Οποιαδήποτε ομάδα κι αν υποστηρίζετε, μπορείτε να ανακαλύψετε αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές καθώς και ειδικά στοιχήματα στο in2bet όπως η αγορά σχετικά με την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης και προφανώς η αγοράς της πρωταθλήτριας ομάδας, όπου η επιλογή της Σίτι φαίνεται ιδιαίτερα θελκτική, αφού αποτελεί την πιο ισχυρή δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Με τέτοια ποιότητα στην Πρέμιερ Λιγκ, δύναται να υπάρξουν μερικές ανατροπές, που ασφαλώς θα αντικατοπτρίζονται στις αγορές στοιχημάτων και τις αποδόσεις.

 

Έπειτα από το μουδιασμένο ξεκίνημα μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο στράικερ της Σίτι βρήκε τα πατήματά του, πήρε το όπλο του και οδηγεί ξανά την ομάδα του σε νίκες που βάζουν φωτιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Αναλυτικά, τρεις είναι οι ομάδες οι οποίες παραμένουν στην κούρσα του πρωταθλήματος, η σταθερή και πρωτοπόρος Άρσεναλ και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ που ακολουθούν και διατηρούν στα μέγιστα το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

 

Συνοψίζοντας, η Άρσεναλ εξακολουθεί να πείθει με την σταθερότητα της και να εκπλήσσει τους πάντες στο συλλογισμό της μεταμόρφωσης που έχει σημειώσει ο Αρτέτα από την στιγμή της επιστροφής του, ως τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου. Στην συνέχεια, συναντάμε την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κυριαρχεί στους εγχώριους τίτλους και εντυπωσιάζει το πλήθος των θεατών με την ποιότητα και το ταλέντο που διαθέτει σε όλες τις θέσεις ανεξαιρέτως. Τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζει αισθητή βελτίωση με την παρουσία του Τεν Χαχ στην άκρη του πάγκου και με δεδομένη την τρομερή κατάσταση του Μάρκους Ράσφορντ διατηρεί υψηλές βλέψεις, με πρώτο στόχο την επιστροφή στους τίτλους!