Τips πώς να βγάζεις selfie σαν μοντέλο!

0
841

Σίγουρα όλοι μας έχουμε προσπαθήσει να βγάλουμε μία selfie αλλά πολλές φορές η φωτογραφία δεν είναι έτσι όπως θα θέλαμε.Καθώς ακόμα και μία καλή selfie έχει τα δικά της μυστικά.

Παρακάτω θα σας δώσω πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε άν θέλετε η φωτογραφία σας να κερδίζει πολλά likes και comments στο facebook και όχι μόνο.

10 Πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις Τατουάζ!

Κανόνας νούμερο 1

Όταν χαρακτηρίζουμε μία φωτογραφία selfie είναι καθαρά γιατί την έχουμε τραβήξει μόνοι μας και έχουμε απαθανατίσει τον εαυτό μας.Καμία άλλη φωτογραφία ειδικά αν έχει τραβηχτεί από άλλους δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.Γι’ αυτό αφιέρωσε λίγο χρόνο και τράβηξε μία selfie όπως θα την ήθελες πραγματικά.

Κανόνας νούμερο 2

Βρες κάτι πραγματικά ενδιαφέρον για να μοιραστείς την φωτογραφία μαζί του.Θα μπορούσε να είναι μία λιμουζίνα,ένα αεροπλάνο,τα παρασκήνια από ένα fashion show ακόμα θα μπορούσε να είναι ένα μικρό μωρό ή ένα ζώο.

Μόνο όταν σταματήσεις να δικαιολογείσαι για τα πάντα θα αρχίσεις να διεκδικείς όλα όσα θέλεις!

Κανόνας νούμερο 3

Βρες το κατάλληλο φως.Προσπάθησε η φωτογραφία σου να μην είναι σκοτεινή και εσύ να αχνοφαίνεσαι μέσα εκτός αν είναι τόσο δημιουργική και καλλιτεχνική οπότε δικαιολογείται κάθε είδους παρεκτροπή από μία συνηθισμένη καλή φωτογραφία.

Κανόνας νούμερο 4

Χαμογέλα,δείξε μας τους κοιλιακούς σου,κάνε το σήμα της ειρήνης,κουνήσου με λίγα λόγια κάνε κάτι.Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να σε δει μόνο σε ένα γραφείο να φωτογραφίζεσαι.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν είσαι φίλος με το αφεντικό σου!

Κανόνας νούμερο 5

Διασκέδασε! Ένας κανόνας που μπορούμε να διδαχτούμε από όλα τα μοντέλα είναι ότι ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.Απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και έτσι έχουν και τις καλύτερες φωτογραφίες από τις αγαπημένες τους στιγμές.

18 Πράγματα που νιώθεις όταν έρχεται Σαββατοκύριακο!