Τήλος: Μοναδική ακριτική ομορφιά!

0
701

Μια δρασκελιά από τα τουρκικά παράλια και 2 ώρες περίπου από την Ρόδο, το νησί επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στον επισκέπτη.

 

Οι οικοσμοί

Το νησί διαθέτει τρεις οικισμούς που είναι χαρακτηρισμένοι ως παραδοσιακοί. Μόνο όμως ο οικισμός του Μικρού Χωριού έχει κρατήσει τον ατόφιο χαρακτήρα του, αφού όμως εγκαταλείφθηκε από την δεκαετία του 60. Πραγματικά αξίζει να τον διαβεί κανείς για να αντικρίσει την λιτή πετρόκτιστη αρχιτεκτονική που βρίσκεται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, την ώρα που τα κτίσματα έχουν αρχίσει και προδίδονται από το πέρασμα του χρόνου.

Αφιέρωμα στην μαγευτική Αστυπάλαια!

Παραλίες

Καταγράφουμε 32 παραλίες σε όλο το νησί οι περισσότερες από τις οποίες σε προκαλούν να τις κατακτήσετε κυρίως με πεζοπορία. Πέρα από τις παραλίες της Ερύστου και του Λιβαδιού και την μικρότερη της Πλάκας, όπου πηγαίνετε με αυτοκίνητο, οι υπόλοιπες σαν να προσκαλούν τον επισκέπτη να τις περπατήσει σε διαδρομές όπου κυριαρχούν τα βότανα και το μεθυστικό άρωμα της φασκομηλιάς.

Σαμοθράκη: Διακοπές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

Για το νησί δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά, η Τήλος πρέπει να μπει στις μελλοντικές επιλογές αυτών που ψάχνουν ήσυχους εναλλακτικούς προορισμούς με πολλές πρωτόγονες ομορφιές.

Ελούντα: Πλούσια και συναρπαστική ιστορία!

Για περισσότερα αντρικά θέματα ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/manslife.gr