Skip to main content

Παρ’όλα αυτά τα sex parties είναι γνωστά ως «play parties», καθώς πολλά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια που δεν αφορούν μόνο το σεξ.

Μπορεί να έχουν μια φήμη kinky και φιλήδονη, εάν διοργανώνονται σωστά, ωστόσο τα play parties μπορεί να γίνουν από τα πιο κλάσι αλλά και ασφαλή events εκεί έξω. Οι διοργανωτές συχνά εφαρμόζουν μια αυστηρή διαδικασία διεξαγωγής σε τέτοιες περιπτώσεις όπως το κατάλληλο dress code, κανόνες συμπεριφοράς και «συναίνεσης», έτσι ώστε όλοι να περάσουν καλά και η ατμόσφαιρα να είναι τόσο ασφαλής όσο και σέξυ φυσικά.

Επίσης απαιτείται διερευνητικό πνεύμα και κοφτερή ματιά για να στηθεί ένα πάρτυ στο οποίο αξίζει να πας, και οι διοργανωτές και οι παρευρισκόμενοι σίγουρα γνωρίζουν πώς να διασκεδάσουν.

 

Ο Daniel Saynt, ιδρυτής και ο βασικός ιθύνων νους του New Society For Wellness (NSFW), ενός ιδιωτικού κλαμπ στο Μπρούκλιν, αναφέρει ότι ένας από τους φόβους πολλών που θέλουν να μπουν στα πάρτυ και να συμμετάσχουν, είναι ότι θα φάνε πόρτα. Αλλά από τη μεριά τους για να διασφαλίσουν την ασφάλεια αυτών των event, είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν ένα είδος «πρωτοκόλλου» με dos n donts. Το πρώτο πράγμα που εξετάζουν και θεωρούν κόκκινη σημαία για να μην αφήσουν κάποιον αν μπει, είναι το να καταλάβουν ότι κάποιος θέλει να παρευρεθεί μόνο και μόνο για να κάνει σεξ με όσους ερωτικούς συντρόφους μπορεί!

 

 

Πώς γίνεται η διαλογή;

«Το νόημα αυτών των πάρτυ είναι να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητα σου με άλλους ανθρώπους που είναι εξίσου περίεργοι με σένα κι όχι να είσαι “φρικιό”».

Επίσης, ο Saynt αποθαρρύνει μελλοντικούς επισκέπτες να χρησιμοποιήσουν ψεύτικές φωτογραφίες όταν συμπληρώνουν το application για ευνόητους λόγους…

 

Τι απαιτεί το dress code;

Δεν είναι θεματικά πάρτυ, ώστε να ντυθείς σαν να έχεις βγει από κάποιο μιούζικαλ ή ταινία ή κάποιο καλλιτεχνικό ρεύμα, οπότε ο ιδρυτής της NSFW συμβουλεύει τον ενδιαφερόμενο-η να φοράει κάτι που να έχει στρώσεις, οπότε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να τα εμφανίσει, ενώ προς το τέλος καλό είναι να φορέσει κάτι σε πανωφόρι, ρόμπα, ώστε να μη βιαστεί να βάλει τα ρούχα του-της και να φύγει.

 

 

 

 

Μπορώ να βλέπω τους άλλους να κάνουν σεξ χωρίς να «εμπλέκομαι»;

Μια μεγάλη παρανόηση διέπει αυτού του είδους τα πάρτυ. Δεν καταλήγουν όλοι με όλους, δε γίνονται τεράστια όργια στο τέλος της βραδιάς. Όχι, υπάρχουν πολλοί που παρευρίσκονται και είναι απλά περαστικοί, επισκέπτες. Δε συμμετέχουν, τους αρέσει να παρατηρούν. Γι’αυτό το λόγο τέτοια event προσελκύον και πολλλούς επιδειξιομανείς. Όμως είναι τόσο ασφαλή και επιλεκτικά στο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει που κάτι τέτοιο απλά δε συμβαίνει.

 

Άρα μπορώ και να κάνω σεξ εάν θέλω

Φυσικά, ο πιο απλός τρόπος για να πας με κάποιον σε play parties είναι να φέρεις κάποιον μαζί σου για συνοδεία, ακόμα καλύτερα και το μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο. Τα πράγματα θα γίνουν πιο ενδιαφέρον και για εσάς και για τους υπόλοιπους.

 

Τι χρειάζεται να ξέρω για το θέμα της συναίνεσης;

Πρώτο και καλύτερο αυτό: Μην αγγίξεις κάποιον χωρίς να τον ρωτήσεις. Εάν έχεις ήδη μία ενδιαφέρουσα συζήτηση ρώτα τον εάν ενδιαφέρεται να «παίξει» μαζί σου. Εάν ναι καλώς εάν όχι, δίνε του. Επίσης εάν ένα ζευγάρι ή ένα γκρουπ ανθρώπων σε αφήνει να κοιτάς, δε σημαίνει ότι σου δίνει το ελεύθερο να κάνεις join. Η συναίνεση σε αυτά είναι το άλφα και το ωμέγα.

 

Και για να μη νομίζετε ότι στην Αθήνα πάμε πίσω σε sex parties ή swingers club όπως συνηθίζουμε να τα ονομάζουμε, παρακάτω θα βρείτε λίστα με μπαρ/κλαμπ που όλα τα παραπάνω λαμβάνουν χώρα και με το παραπάνω…εν Αθήναις!

 

 

  • 2+2 – (αποθήκη 360 τ.μ στον Πειραιά)
  • Nirvana στα Κάτω Πατήσια
  • SwingClub4 (ισόγειο παλιού ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο)

 

Η επιλογή δική σας!