Θα το “τσούξεις” στις γιορτές! Τα 10 πιο διάσημα cocktails στον κόσμο!

0
619

Χριστούγεννα έφτασαν, γιορτές, χαρές και ένα ποτάκι παραπάνω θα το πιεις! Δεν είναι καλύτερα να ξέρεις ποια είναι τα δημοφιλέστερα για το 2016 έτσι για να ξέρεις και τι να παραγγείλεις;

Γιατί όπως και να το κάνουμε σου δίνει άλλο αέρα να έχεις το ποτό σου. Φαίνεσαι πιο ψαγμένος ότι ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις από ένα μαγαζί που θα βγεις, ενώ οι κολλητοί σου θα κάνουν δέκα ώρες να αποφασίσουν και εν τέλει να μην ξέρουν καν αν έκαναν τη σωστής επιλογή!

Είναι δυνατόν ν’ αλλάξει ο τρόπος που πίνουμε το ουίσκι;

Αλλά πώς διαλέγεις το “δικό σου” ποτό. Για τον καθένα εξαρτάται από το προσωπικό γούστο, τη γεύση και φυσικά την κάθε περίσταση στην οποία βρίσκεσαι ξεχωριστά, όμως όπως για πολλά πράγματα στη ζωή,, είναι καλό να ρίχνουμε μια ματιά στο τι προτιμούν οι άλλοι για να διαμορφώνουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Το Διεθνές Ινστιτούτο Κατανάλωσης Αλκοόλ διεξήγαγε παγκόσμια έρευνα σε 100 διαφορετικά μπαρ και κατέληξε σε μια λίστα με τα 10 cocktails που οι πελάτες τους προτιμούν περισσότερο.

Και μπορεί από άποψη καθαρού ποτού τα αγαπημένα του κόσμου να συνεχίζουν να αναδεικνύουν στις κορυφαίες θέσεις το whisky και το gin, αλλά σε ότι έχει να κάνει με τα cocktails τα πράγματα είναι μάλλον περισσότερο περίπλοκα!

Ορίστε η λίστα με τα 10 κορυφαία:

10. Mojito

9. Moscow Mule

8. Sazerac

7. Margarita

6. Whisky Sour

Ο άντρας από το ποτό του φαίνεται! Τα καλύτερα χειμωνιάτικα cocktails που πρέπει να δοκιμάσεις!