Σύγχρονος Έλληνας άντρας: Το δικό σου Manifesto για το πως πρέπει να είσαι!

0
977

Πολιτική, απόψεις, μυστικά, γυναίκες, αλήθειες, ιστορίες αντρικής… ψυχοσύνθεσης, πρόσωπα και διδάγματα σε ένα Manifesto για τον σύγχρονο άντρα. Μια στήλη που φτιάχτηκε, όχι για να αποφύγει τα τετριμμένα, αλλά ακριβώς για να παρουσιάσει τα πιο κοινά αντρικά ζητήματα, δίνοντάς τους μια άλλη διάσταση!

Γιατί μπορεί στον καιρό μας πολλά να αλλάζουν, τα ματάκια μας να βλέπουν ένα σωρό πράγματα και κάθε ένας από εμάς να βιώνει τη δική του προσωπική καθημερινότητα μικρής τρέλας, όμως στην ουσία μας όλοι είμαστε άντρες και έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς. Εντάξει δεν σε ενδιαφέρει η πολιτική και γουστάρεις μόνο να ανοίγεις τηλεόραση και να βλέπεις μπάλα. Μπορεί να βλέπεις άντρα καλοντυμένο να ψωνίζει τζελ για τα μαλλιά και να θες να πεις όσα συμπληρώματα τεστοστερόνης κυκλοφορούν για να βρεις τον χαμένο ανδρισμό σου εξαιτίας του θεάματος που αντίκρισες.  Δεν θες να πιστέψεις ότι ένα ένας άντρας μπορεί να γίνει απίστευτος κουτσομπόλης, αλλά το να συζητάς και να σχολιάζεις τα γκομενάκια που περνάνε από μπροστά σου παρέα με τους κολλητούς σου είναι η αγαπημένη σου ασχολία, μετά το σεξ και το φαι.

Αλλά επειδή όλα αυτά και άλλα περισσότερα είναι μερικές μόνες από τις πολλές πτυχές που κρύβουμε όλοι μέσα στο μυαλό μας (όσο και αν κάποιες κυρίες νομίζουν ότι είμαστε τόσο απλοϊκοί και πρωτόγονοι, όσο και ο Homo neanderthalensis), ήρθε η στιγμή εδώ στο Manslife.gr να φτιάξουμε το δικό μας Manifetso. Θες πολιτική και απόψεις, το ‘χεις, θες μαθήματα ζωής από ανθρώπους που ορίζουν την έννοια του σύγχρονου άντρα, θέλεις να ξέρεις τι πραγματικά σημαίνουν το να είσαι ένας άντρας που ζει σε μια Ελλάδα με χίλια δυο προβλήματα και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Όλα αυτά θα τα έχεις!