Home Fun Πώς η σύνδεση του δονητή σας με WiFi επηρεάζει το σεξ και...

Πώς η σύνδεση του δονητή σας με WiFi επηρεάζει το σεξ και την ιδιωτική σας ζωή;

Τα λεγόμενα, Teledildonics, μπορεί να βοηθούν τα cam girls (κορίτσια της κάμερας) και τους συντρόφους εξ’ αποστάσεως, αλλά θα μπορέσουν ποτέ να αντικαταστήσουν το αληθινό σεξ;

 

Για όσους μεγάλωσαν με το internet, η έννοια cybersex δεν είναι καθόλου ξένη. Το μόνο που χρειαζόσασταν ήταν μια οθόνη, ένας γοητευτικός τόνος κλήσης και ένας πρόθυμος συμμετέχων. Κρατήστε αυτή την ιδέα, προσθέστε σεξουαλικά παιχνίδια και παίρνετε teledildonics: μια φανταστική λέξη για ασύρματα συγχαρητήρια σεξ παιχνίδια που επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου για να δημιουργήσουν μια τηλεοπτική εμπειρία.

 

Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας τεχνολογία που σας κάνει να νιώθετε κοντά σας ένα άτομο που στην πραγματικότητα δεν είναι εκεί- ένα είδος σαν εικονική πραγματικότητα. Τα παιχνίδια χρησιμοποιούν τα πάντα, από εφαρμογές, διασυνδέσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και αισθητήρες όπως η οθόνη αφής του iPhone για να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα που αναπαράγουν δονήσεις, συστολές και εγκεφαλικά επεισόδια, που προσομοιώνουν μια σεξουαλική συνάντηση.

 

 

frebble01-640x269.png

 

Σε ένα “ετεροφυλόφιλο παράδειγμα”, κάθε σύντροφος έχει ένα παιχνίδι συνδεδεμένο στο Internet και καθώς η γυναίκα αλλάζει τα σχέδια του δονητή, το αντίστοιχο παιχνίδι – συνήθως ένα δονούμενο μανίκι τύπου Fleshlight – μιμείται τους κραδασμούς.

 

Ορισμένες συσκευές λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο, καθώς όταν το ωθεί μέσα στο εσωτερικό του, το μανίκι θα συμπιεστεί παράλληλα. Ή θα θέσει ορισμένους τύπους δόνησης ή θα μετακινήσει το παιχνίδι πάνω και κάτω στο πέος του και ο δονητής θα απαντήσει με τη σειρά του.

 

Κάθε σύντροφος έχει ένα παιχνίδι (με απαραίτητη τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet) και καθώς η γυναίκα αλλάζει τα σχέδια του δονητή, το αντίστοιχο παιχνίδι – συνήθως το ίδιο παιχνίδι – μιμείται τις δονήσεις από τον δονητή. Για τα γκέι / bi αρσενικά ζευγάρια λειτουργεί παρόμοια, με δύο συσκευές τύπου Fleshlight που μιμούνται τη κίνηση των άλλων.

 

Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι που βγήκε ή εμπνεύστηκε από το Blade Runner 2049, ένα όνειρο επιστημονικής φαντασίας, όπου η φυσική οικειότητα καθίσταται ξεπερασμένη, αλλά οι εμπειρογνώμονες του σεξ θεωρούν ότι το teledildonics θα μπορούσε όχι μόνο να διατηρήσει, αλλά και να ενισχύσει την οικειότητα σε έναν εξαιρετικά εικονικό κόσμο. “Τα παιχνίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των σχέσεων μεγάλων αποστάσεων.

 

Για τους ανθρώπους που δεν έχουν σεξουαλικούς συντρόφους ή τους ανθρώπους που θέλουν ποικιλία, μπορούν να έχουν μια κάπως ρεαλιστική εικονική σεξουαλική εμπειρία που θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιητική από ό, τι απλά αυνανίζονταν με πορνό.

 

 

1238892.gif

 

Παρόλο που τα teledildonics εξακολουθούν να είναι μια αρκετά εξειδικευμένη τεχνολογία, ο Lieberman λέει ότι οι εργαζόμενοι στο σεξ και τα κορίτσια cam έχουν ήδη αρχίσει να αγκαλιάζουν αυτά τα παιχνίδια για να προσφέρουν μια πιο οικεία εμπειρία με τους πελάτες τους.

 

Σε αντίθεση με την πορνογραφία VR, η οποία κάνει την εμπειρία πιο ρεαλιστική, η teledildonics μπορεί να προσθέσει την ανθρωπότητα στην κατανάλωση πορνό, καθιστώντας την σωματική και συναισθηματική σύνδεση ακόμη ισχυρότερη. “Επειδή η teledildonics σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με ένα παιχνίδι σεξ σε μια απόσταση (αυτό) μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να ενώσει τους ανθρώπους.

 

Το πιο σημαντικό, έχουν το πλεονέκτημα της προσβασιμότητας και της ανωνυμίας. Ενδεχομένως αναδημιουργώντας σεξ με κάποιον που δεν θα βρεθείτε ποτέ στο ίδιο δωμάτιο με, πόσο μάλλον μέσα, η τεχνολογία μπορεί να είναι ένας ασφαλής σεξουαλικός χώρος για όσους δεν μπορούν να “φτιαχτούν” ή και να φτάσουν σε οργασμό.

 

 

Όποιος θέλει σεξουαλική ποικιλία ή θέλει να δοκιμάσει μια νέα σεξουαλική εμπειρία που είναι περίεργη ή ίσως φοβισμένη να δοκιμάσει με κάποιον άλλο, θα μπορούσε να επωφεληθεί από τα teledildonics. Επίσης, οι άνθρωποι που εξερευνούν την έλξη σε διαφορετικά φύλα θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό, επειδή μπορεί να είναι λιγότερο επικίνδυνο να εξερευνήσει μέσω της τεχνολογίας παρά με ένα άλλο άτομο.” Επειδή δεν υπάρχει πραγματική φυσική επαφή με άλλο ανθρώπινο ον, η teledildonics απομακρύνει επίσης κάθε κίνδυνο σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων ή ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, κάτι που είναι σίγουρα ένα επίδομα. Η τεχνολογία έχει επίσης την εκπληκτική δυνατότητα να ωφελήσει όσους έχουν σωματικές αναπηρίες, αλλά μόνο αν οι εταιρείες sextech αρχίσουν να σχεδιάζουν παιχνίδια με αναπηρίες αναγκών ανθρώπων στο μυαλό.

 

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε είδος τεχνολογίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα είναι ότι τα παιχνίδια μπορούν να χακαριστούν. Πέρυσι, ο καναδικός κατασκευαστής sex toys, We-Vibe, παραβίασε την ιδιωτική ζωή των χρηστών συλλέγοντας δεδομένα από τα παιχνίδια που λειτουργούσαν με εφαρμογές και έπρεπε να καταβάλει στους πελάτες μέχρι 7.000 δολάρια σε μια αγωγή.

 

Παρόλο που τα παιχνίδια We-Vibe δεν ήταν teledildonics στο ότι επικοινωνούν μεταξύ τους, συνδέονται με εφαρμογές όπως τα περισσότερα παιχνίδια teledildonics. Εκτός από την παράνομη εξόρυξη δεδομένων, οι χάκερ θα μπορούσαν ενδεχομένως να “επικοινωνούν” με το παιχνίδι σας, κάτι που είναι σαφώς ανεπιθύμητο, ενώ θεωρείται μια μορφή μη συναινετικής σεξουαλικής δραστηριότητας.

 

Η αγορά των sex toys απευθύνεται ως επί το πλείστον σε γυναικείο κοινό, αλλά τα teledildonics φαίνεται να είναι έντονα αντρικά προσανατολισμένα, λόγω της δημοτικότητάς τους μεταξύ των πορνογραφικών υλικών που κυκλοφορούν για άνδρες.

 

Στη δεκαετία του ’60, οι δονητές για άνδρες ήταν πιο κοινωνικά αποδεκτοί και λιγότερο πιθανό να θεωρηθούν παράνομοι στις ΗΠΑ από τους δονητές για αυνανισμό.

 

Η έλευση των teledildonics στην αγορά δεν αποτελεί εγγύηση ότι οι άνδρες θα σταματήσουν να βλέπουν τα σεξ παιχνίδια ως τον ανταγωνισμό. Κατά κάποιο τρόπο, η χρήση ενός εργαλείου κατά τη διάρκεια του αυνανισμού ή κατά τη διάρκεια του teledildonic παιχνιδιού μπορεί να διευκολύνει τη χρήση ενός εργαλείου κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά είναι επίσης πιθανό οι ετερόκλητοι άνδρες να χωρίσουν τα παιχνίδια ως εργαλεία για να αντικατασταθούν όταν δεν είναι εκεί, αντί να είσαι άνετος στη χρήση εργαλείων κατά τη διάρκεια του σεξ.

 

Τα teledildonics εξακολουθούν να είναι αρκετά εξειδικευμένα. Η ιδέα ξεκίνησε για πρώτη φορά στην αγορά τη δεκαετία του ’90, αλλά η τεχνολογία ήταν βασική, τα παιχνίδια ήταν ακριβά και, πάνω απ ‘όλα, οι άνθρωποι δεν τις ήθελαν. Σήμερα είναι διαφορετικό και με την οιονεί παθολογική χρήση των smartphone και τις αυξανόμενες σεξουαλικές θετικές απόψεις για την ευχαρίστηση, είναι λογικό να συγχωνευθούν τα δύο, αλλά μήπως είναι το αναπόφευκτο μέλλον της… “οικειότητας” και των σεξουαλικών σχέσεων γενικά;

 

Όπως και κάθε μορφή τεχνολογίας, εάν δεν χρησιμοποιείται με τρόπο που ενισχύει την οικειότητα, με “ανοιχτή” και ειλικρινή επικοινωνία, μπορεί να καταλήξει να μας αποσπάσει από την οικειότητα. Η υπερβολικά περίπλοκη τεχνολογία – ειδικά αυτή που βασίζεται στην απόσταση και όχι στην εγγύτητα – κινδυνεύει να απομονωθεί.

 

Τα Teledildonics μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να αυξήσει μια solo σεξουαλική εμπειρία και να χαράξει ένα χώρο για οικειότητα σε έναν άκρως ψηφιακό κόσμο, αλλά ως κοινωνικά πλάσματα, πάντα θα αναζητήσουμε ανθρώπινη επαφή.

Δείτε επίσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ