Ο Usain Bolt ειναι ο νέος CEO του Οίκου Μumm

0
535

Ο Οίκος Mumm με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι ο Usain Bolt, ένας από τους πιο τολμηρούς και διακεκριμένους αθλητές στον κόσμο, αναλαμβάνει τη θέση του νέου CEO.

Ο USAIN BOLT, Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ CEO (CHIEF ENTERTAINMENT OFFICER) ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ MUMM.

Στο βίντεο με τίτλο “Usain Bolt, ο νέος CEO της Mumm”, το μπουκάλι της Mumm έχει πρωταγωνιστικό ρόλο παίζοντας με το φως. O Bolt εμφανίζεται στην οθόνη, παίρνει το μπουκάλι και κάνει το απροσδόκητο: το ανοίγει χρησιμοποιώντας την τέχνη του sabrage, με ένα από τα χρυσά μετάλλιά του. Στον καινούργιο του ρόλο ως CEO, ο Bolt θα ηγηθεί της σύλληψης μοναδικών και τολμηρών ιδεών με σκοπό να ικανοποιήσει τους καταναλωτές μέσω της ενέργειας, της έντασης και της δελεαστικής φρεσκάδας της Mumm. Ο μακροπρόθεσμος στόχος του για τη Mumm περιλαμβάνει πρωτοβουλίες που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο και θα ενισχύσουν όλες τις προσπάθειες, με στόχο να γίνει ο Οίκος Mumm ο μεγαλύτερος οίκος σαμπάνιας και στην Αμερική (1).

ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ

Ο Bolt είναι εξαιρετικά ικανός να αναλάβει τον πρωτοποριακό τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου Διασκέδασης. Η πρωτοκαθεδρία του στον αθλητισμό είναι απαράμιλλη. Η επιδίωξη της νίκης και η εκδήλωση της μοναδικής προσωπικότητας του μέσα από τους ιδιαίτερους πανηγυρισμούς του σε κάθε επιτυχία, έχει ψυχαγωγήσει γενιές θαυμαστών παγκοσμίως. Το προσωπικό μότο του Bolt «Όλα είναι δυνατά. Δε γνωρίζω όρια», ευθυγραμμίζεται τέλεια με αυτό του Οίκου Mumm: «Only the best» όπως και το “Dare. Win. Celebrate.” που είναι και το «πνεύμα» του οίκου.

«Με τιμά που αναλαμβάνω τη θέση του CEO του Οίκου Mumm και που θα δείξω στον κόσμο τι σημαίνει πανηγυρίζω και ψυχαγωγώ με τολμηρούς τρόπους», δηλώνει ο Bolt. « Η σημαντικότερη αποστολή μου είναι να ενισχύσω την κληρονομιά της Mumm στο να γιορτάζονται οι επιτυχίες με εκπληκτικούς τρόπους και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να προσκαλέσω τους θαυμαστές μου από όλο τον κόσμο να… πιούν μαζί μου »

ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

«Ο Οίκος Mumm ενδιαφέρεται να ανακαλύψει απροσδόκητους τρόπους να γιορτάζει με τους θαυμαστές της» είπε ο Cesar Giron, Πρόεδρος και CEO της MartellMumm Perrier-Jouët. «Κάνοντας τον Usain, Διευθύνοντα Σύμβουλο Διασκέδασης, μας δίνεται η

δυνατότητα να δουλέψουμε μαζί ώστε να προσφέρουμε μοναδικές συγκινήσεις μέσα από τολμηρές καινοτομίες στις μεγάλες και μικρές στιγμές πανηγυρισμού και επιτυχίας, παγκοσμίως».

Ο νέος ρόλος του Bolt είναι να ταυτίσει τις χρυσές δυνατότητές του με την πρωτοποριακή φύση της Mumm και να αποδείξει την αλήθεια του brand που συνεχώς τολμά. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Mumm επαναστάτησε και επαναπροσδιόρισε το στυλ του παραδοσιακού μπουκαλιού σαμπάνιας, παρουσιάζοντας ένα νέο σχέδιο. Με την υπογραφή του βραβευμένου Βρετανού σχεδιαστή Ross Laverne, η Mumm Grand Cordon είναι το πιο καινοτόμο σχέδιο στην ιστορία 189 χρόνων του Maison Mumm. Το επαναστατικό σχήμα του μπουκαλιού και συγκεκριμένα ο μακρύς, καλλίγραμμος λαιμός του, είναι αποτέλεσμα μιας ολόκληρης σειράς καινοτομιών στην παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής σαμπάνιας. Για πρώτη φορά στις premium σαμπάνιες, το μπουκάλι δεν έχει μπροστινή ετικέτα. Αντιθέτως, η υπογραφή G.Η. Mumm και το έμβλημα του αετού είναι χαραγμένα με χρυσό απευθείας στο γυαλί. Επιπλέον, ο Οίκος Mumm συνεχώς διευρύνει τα όρια της γιορτής αλλά και της καινοτομίας, παρουσιάζοντας το πρώτο ψηφιακά συνδεδεμένο μπουκάλι σαμπάνιας (που πυροδοτεί μια διαδραστική οπτικοακουστική εμπειρία σε ένα χώρο, καθώς βγαίνει ο φελλός) και της πρώτης drone υπηρεσίας παράδοσης από έναν οίκο σαμπάνιας.

«Ο Οίκος Mumm ενδιαφέρεται να ανακαλύψει απροσδόκητους τρόπους να γιορτάζει με τους θαυμαστές της» είπε ο Cesar Giron, Πρόεδρος και CEO της MartellMumm Perrier- Jouët. «Κάνοντας τον Usain, Διευθύνοντα Σύμβουλο Διασκέδασης, μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε μαζί ώστε να προσφέρουμε μοναδικές συγκινήσεις μέσα από τολμηρές καινοτομίες στις μεγάλες και μικρές στιγμές πανηγυρισμού και επιτυχίας, παγκοσμίως».

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΩΤΙΕΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της Mumm, ο οίκος συνεργάστηκε με πρωτοπόρους που τολμούν να μην συμβιβάζονται, όπως τον εξερευνητή Jean-Baptiste Charcot κατά την πρώτη γαλλική αποστολή στην Ανταρκτική το 1904. Ομοίως, η τοποθέτηση του Bolt είναι το πρώτο τολμηρό βήμα σε μία σειρά σχεδιασμένων συναρπαστικών συμπράξεων μεταξύ του ίδιου και του Οίκου Mumm. Εκείνοι που θα τολμήσουν να ζήσουν την εμπειρία που ο κ. Bolt και η Mumm φαντάστηκαν, ενθαρρύνονται να μείνουν συντονισμένοι στις προσεχείς ανακοινώσεις που είναι βέβαιο ότι θα τους διασκεδάσουν, ενθουσιάσουν και εμπνεύσουν στο www.mumm.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ MUMM

Η Mumm αποτελεί μέρος της της Martell- Mumm – Perrier-Jouët, της διάσημης επιχείρησης cognac και σαμπάνιας της Pernod Ricard, 2ης παγκοσμίως στα οινοπνευματώδη ποτά και κρασιά. Με τη διακεκριμένη κληρονομιά της που χρονολογείται από το 1827, η Mumm είναι ο κορυφαίος διεθνής οίκος σαμπάνιας στη Γαλλία και 3ος παγκοσμίως. Η Mumm Grand Cordon, είναι η τέλεια ενσάρκωση του πνεύματος του Οίκου: ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και την ένταση του στυλ της που επί σειρές γενεών οι ειδικοί των κελαριών έχουν διατηρήσει επιτυχώς και παραδώσει στους επόμενους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤOΝ USAIN BOLT

Αναμφισβήτητα ο πιο ταλαντούχος από τη φύση του αθλητής που έχει δει ποτέ ο κόσμος, ο Usain St Leo Bolt, έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 όταν πέτυχε το «Triple Triple», τα τρία χρυσά μετάλλια σε τρείς διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ταξίδι του Usain στην κορυφή του παγκόσμιου στερεώματος ξεκίνησε το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου όπου κέρδισε στα 100μ. , 200μ και 4×100μ, καταρρίπτοντας όλα τα παγκόσμια ρεκόρ. Ακολούθησαν τρία χρυσά μετάλλια στα ίδια αγωνίσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, για να γράψει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας ως ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο. Μία ημέρα πριν από τα 30ά γενέθλιά του, κατάφερε το ίδιο τριπλό επίτευγμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο παγιώνοντας την κληρονομιά του ως θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού.