Ο Jean Van Damme είναι 57 και ακόμα σκίζει

0
779

O Jean-Claude Van Damme είναι 57 χρονών, έχει δικό του show που κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video και ξέρει πώς να διατηρείται!

Αν το κάνεις εικόνα δε θα πέσεις και πολύ έξω, μυώδεις τύποι, bad guys που θέλουν να σπάσουν τα μούτρα ο ένας του άλλου, ψηλές κλοτσιές επαγγελματικές, δολοφονικά βλέμματα, άντρες έτοιμοι να δώσουν και να φάνε ξύλο ανά πάσα στιγμή.

 

Ψυχολογικό τεστ: 11 ερωτήσεις που αποκαλύπτουν τι είδους άνθρωπος είσαι

 

vandamme-1513605830_1.jpg

 

Ο ρόλος του, που λέγεται Van Damme, είναι ένας άνδρας που αρχίζει να φθείρεται ηλικιακά, είναι ένας action star ο οποίος στην πραγματικότητα είναι undercover πράκτορας και ακούει στο όνομα Van Johnson.

O ηθοποιός παρά την ηλικία του, παραμένεις ενεργός, πολυπράγμων, αθλητικός, εύστροφος και γενικά δε σταματάει να κινείται!

Ακολουθεί ένα «πλάνο προπόνησης» και συνδυάζει βάρη, kickboxing, stretching και cardio, γενικά κάνει ό,τι «αρμόζει» σε ένα σταρ της περιοπής του. Τη μία γυμνάζει τους δικέφαλους και τα χέρια, την άλλη τρικέφαλους και γάμπες, ενώ μετά επικεντρώνεται σε κοιλιακούς και πόδια.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι από μικρός έκανε training κι αυτό τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό σήμερα να βρίσκεται σε τέτοια φόρμα και τόσο ευλύγιστος! Επίσης θεωρεί ότι και τα γονίδια που έχει από την οικογένεια του είναι πολύ καλά!

Μακάρι να δείχνουμε κι εμείς έτσι στα 57 μας!

 

Τι πρέπει να ξέρεις προτού μπεις σε play parties