“Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα”: Η αποψινή πρεμιέρα θα έχει άρωμα Αμερικής και μόδας!

0
770

Από απόψε και για όλο το χειμώνα στο Θέατρο Βέμπο παρουσιάζεται η παράσταση “Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα” των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και πολλούς ακόμα αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς!

Και μπορεί σήμερα να κάνει λαμπερή πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου, όμως οι λαμπεροί καλεσμένοι που θα παρευρεθούν σε αυτή άρχισαν ήδη να καταφθάνουν, ειδικά όσοι έρχονται από Αμερική. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και στυλίστρια Patricia Field βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην χώρα μας για να τιμήσει τον καλό της φίλο Φώτη Σεργουλόπουλο, αλλά και όλους τους συντελεστές της παράστασης!

Η γνωστή και πολυβραβευμένη σχεδιάστρια όπως ήταν φυσικό, ταξίδεψε από την Αμερική για να δει και να διαπιστώσει από κοντά αν «Ο Αη Βασίλης είναι λέρα». Χαλαρή και ευδιάθετη, η Patricia Field απόλαυσε μια ήσυχη βραδιά πριν την πρεμιέρα σε ένα γεύμα με λίγους και καλούς φίλους στο «στολίδι» της Κηφισιάς, το εστιατόριο του καλού της φίλου και πρωταγωνιστή της παράστασης, Φώτη Σεργουλόπουλου, το Artisanal!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη βραδιά δείχνουν τη φιλοξενία, εξυπηρέτηση, ευγένεια, χαλάρωση, τέχνη και αισθητική που χαρακτηρίζουν την αισθητική του Artisanal, αλλά και του οικοδεσπότη!

Ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος για την αποψινή πρεμιέρα μας παράστασης που θα γίνει η απόλυτη συζήτηση στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της Αθήνας αυτόν το χειμώνα!

Η παράσταση «Ο Αϊ-Βασίλης είναι σκέτη λέρα» είναι η μαύρη κωμωδία, η οποία διασκευάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και ανέβηκε σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Υρώ Μανέ στο θέατρο Αποθήκη. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου θα επιστρέψουν τη νέα σεζόν στη σκηνή του Θεάτρου Βέμπο για να χαρίσουν στον κόσμο άφθονο γέλιο και μοναδικές στιγμές.

Αη Βασίλης και οι πρωταγωνιστές του θα δίνουν παραστάσεις Τετάρτη με Κυριακή, στο Θέατρο Βέμπο.

Πρωταγωνιστούν: Σοφία Βογιατζάκη, Τζόυς Ευείδη, Κώστας Ευριπιώτης Άννα Κουρή, Φώτης Σεργουλόπουλος, Χρήστος Σιμαρδάνης, Χρήστος Ζαχαριάδης

Σκηνικά: Ιούλιος Τζιάτας

Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού

Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Σχεδιασμός Προγράμματος & Αrtwork Kάρολος Πορφύρης

ΠΑΡΑΓΩΓΗ Αφοί Τάγαρη