Μπομπ ο μάστορας! Τα εργαλεία που κάθε άντρας πρέπει να έχει στην εργαλειοθήκη του!

0
1439

Εντάξει μπορεί να μην είσαι από αυτούς που “πιάνουν τα χέρια τους”, ή τέλος πάντων πιάνουν, αλλά όχι στα μαστορέματα. Όμως επειδή κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει μια επαρκώς εξοπλισμένη εργαλειοθήκη σου έχουμε τα μόνα εργαλεία που χρειάζεσαι!

Σφυρί

3,95 €

Το σφυρί είναι το βασικότερο και το χρησιμότερο ίσως εργαλείο για τον άντρα. Από το να καρφώσεις ένα κάδρο στον πίνακα, μέχρι και για να στήσοεις ένα συναρμολογούμενο έπιπλο. Η χρήση του δεν απαιτεί ιδιαίτερη δεξιότητα. Καλό είναι το σφυρί που θα αγοράσεις να έχει μυτερή άκρη, η οποία εξυπηρετεί στη διόρθωση ενός λάθος καρφώματος (με τη λεπτή άκρη μπορείς να βγάλεις μια λάθος καρφωμένη βίδα).

30s Alert: Όλα όσα πρέπει να έχεις όταν κοντεύεις τα 30!

Σετ κατσαβίδια

Κωδ: 60314184

Ένα κατσαβίδι δεν είναι αρκετό, καθώς υπάρχουν πολλά μεγέθη βιδών, οπότε η καλύτερη λύση είναι να προμηθευτείς ένα σετ κατσαβιδιών. Τα μαγνητικά κατσαβίδια είναι ακόμα χρησιμότερα, καθώς εξυπηρετούν στις σταυρωτές βίδες, που είναι δύσκολο να τις “πιάσεις” με την άκρη ενός συμβατικού κατσαβιδιού. Σε ένα σετ κατσαβιδιών θα βρεις κεφαλές που ταιριάζουν σε κάθε είδος βίδας.

Πένσα

Κωδ: 61819093
1,80 €
 

Η πένσα θα σε βοηθήσει να στρίψεις η να σφίξεις κάτι το οποίο δεν μπορείς να πιάσεις με τα δάχτυλά σου. Εκτός από τη συνηθισμένη πένσα, μπορείς να αγοράσεις και μια πιο επαγγελματική, με λεπτές μύτες, η οποία θα σου φανεί χρήσιμη σε ακόμα πιο λεπτομερείς δουλειές.

Κύριοι προσοχή: 13 πράγματα που ΔΕΝ κάνουν οι ώριμοι άντρες

Μετροταινία

Κωδ: 61901966
0,95 €
 
Κωδ: 61901973
2,35 €

Όσες φορές και να μετρήσεις, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της μετροταινίας, το αποτέλεσμα δε θα έχει την απόλυτη ακρίβεια που θες, οπότε προμηθεύσου μία ταινία που να αξίζει.

Τρυπάνι

Κωδ: 60565211
20,00 €
 

Αν θέλεις να ανοίξεις μικρές τρύπες στον τοίχο για να κρεμάσεις κάτι, προμηθεύσου ένα τρυπάνι που θα σου χρησιμεύσει να ανοίξεις τρύπες με ακρίβεια και χωρίς πολύ κόπο, ακόμα και αν δεν το έχεις με αυτές τις δουλειές!

Συμβουλές ασφαλούς οδήγησης! Αυτό είναι το «κουαρτέτο» κινδύνου για όλους τους άντρες οδηγούς!