Μερικές συμβουλές επιτυχίας από κορυφαίες προσωπικότητες!

0
581

Όλοι χρειαζόμαστε λίγη έμπνευση στη ζωή μας, έτσι στρεφόμαστε σε ανθρώπους που λειτουργούν ως πρότυπα για τον καθένα μας.

Όλο και κάτι μπορούμε να κερδίσουμε από μεγάλα μυαλά που έκαναν τον κόσμο καλύτερο και γνώρισαν την επιτυχία και τα λόγια τους μπορούν να ρίξουν φως στο πώς να ζήσεις μια ζωή με νόημα, που κάποιοι αποκαλούν επιτυχία!

 

1. Στιβ Τζομπς: Βρες το πάθος σου και ακολούθησέ το ό,τι κι αν γίνει

«Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, μην τον σκορπάς λοιπόν ζώντας τη ζωή κάποιου άλλου. Μην εγκλωβίζεσαι σε δόγματα, που σημαίνει να ζεις μια ζωή σύμφωνα με το τι σκέφτονται οι άλλοι. Μην αφήνεις τον θόρυβο από τις απόψεις των άλλων να πνίγει την εσωτερική φωνή σου. Και, το πιο σημαντικό όλων, έχε το θάρρος να ακολουθείς την καρδιά και τη διαίσθησή σου. Αυτές ξέρουν ήδη τι θες πραγματικά να γίνεις. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα»

2. Λεονάρντο ντα Βίντσι: Μη σταματάς να μαθαίνεις

«Ο σίδηρος σκουριάζει από την αχρηστία, το νερό χάνει την καθαρότητά του από το λίμνασμα … με τον ίδιο τρόπο η αδράνεια υποσκάπτει το σφρίγος του νου».

3. Άλμπερτ Αϊνστάιν: Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου

«Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος να ζεις, όχι εξαιτίας των ανθρώπων που είναι κακοί, αλλά για τους ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό».

Γνώμες: Το bullying δεν είναι μαγκιά!

4. Πάμπλο Πικάσο: Ξεχώρισε από τον σωρό

«Οι άλλοι έχουν δει τι είναι και ρωτούν γιατί. Εγώ έχω δει τι μπορεί να γίνει και ρωτώ γιατί όχι». 

5. Σίγκμουντ Φρόιντ: Ετοιμάσου να αναλάβεις την ευθύνη

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά ελευθερία, γιατί η ελευθερία περιλαμβάνει την ευθύνη, και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται την ευθύνη». 

6. Σαλβαντόρ Νταλί: Μην αυτοπεριορίζεσαι

«Σε ηλικία 6 ετών, ήθελα να γίνω μάγειρας. Στα 7, ήθελα να είμαι ο Ναπολέων. Και η φιλοδοξία μου αυξάνεται έκτοτε σταθερά»!

Τι είπαν πριν “φύγουν” 10 σημαντικές προσωπικότητες!

7. Τσαρλς Μπουκόφσκι: Ζήσε και λίγο!

«Αυτό που είναι τρομερό δεν είναι ο θάνατος, αλλά οι ζωές που ζουν ή δεν ζουν οι άνθρωποι μέχρι τον θάνατό τους. Κάποιοι άνθρωποι δεν ξεφεύγουν ποτέ, πόσο φριχτές ζωές πρέπει λοιπόν να ζουν!».

8. Καρλ Γιουνγκ: Προσπάθησε να καταλάβεις τους ανθρώπους γύρω σου

«Ό,τι μας θυμώνει στους άλλους μπορεί να μας οδηγήσει σε καλύτερη κατανόηση του εαυτού μας».

9. Αλμπέρ Καμί: Η ελευθερία είναι σημαντική πτυχή

«Ο μόνος τρόπος να ανταπεξέλθεις σε έναν ανελεύθερο κόσμο είναι να γίνεις τόσο απόλυτα ελεύθερος που η ίδια η ύπαρξή σου να αποτελεί πράξη επανάστασης».

Για περισσότερα αντρικά θέματα ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/manslife.gr