Μεγάλος Διαγωνισμός σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα! Ζήστε την απόλυτη εμπειρία σε θεματικό δωμάτιο απόδρασης για 6 άτομα!

0
1003

Το Manslife.gr και η εταιρεία Baladeur.gr σας κάνουν δώρο μια μοναδική εμπειρία. Ένας τυχερός αναγνώστης μαζί με την παρέα του θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία μίας ώρας σε θεματικό δωμάτιο απόδρασης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Καλαμάτα! Λάβετε μέρος ΤΩΡΑ!!

Το Manslife.gr και το Baladeur.gr με χαρά ανακοινώνουν μια σειρά συνεργασιών με σκοπό το αντρικό κοινό και όλοι μας οι αναγνώστες να ζήσουν μοναδικές στιγμές που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή κερδίζοντας μοναδικά δώρα εμπειρίας! Μεγάλοι διαγωνισμοί, κληρώσεις, εμπειρίες που ο καθένας θα ήθελε να βιώσει έστω και για λίγα λεπτά στη ζωή του είναι η αφετηρία αυτής της καινούργιας συνεργασίας!

Το πρώτο μεγάλο δώρο που θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε είναι μια μοναδική εμπειρία που ο μεγάλος νικητής μπορεί να απολαύσει με την παρέα του (συνολικά 6 άτομα) εντελώς δωρεάν είτε στην Αθήνα, είτε στη Θεσσαλονίκη είτε στην Καλαμάτα και είναι 1 ώρα σε θεματικό δωμάτιο απόδρασης!

Ένας τυχερός αναγνώστης που θα αναδειχθεί μέσα από την κλήρωση θα κερδίσει τη δυνατότητα να ζήσει την αδρεναλίνη και τις μοναδικές στιγμές σ έναν τρόπο διασκέδασης που έχει ήδη εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα και αποτελεί την ΑΠΟΛΥΤΗ τάση στην διαδραστική ψυχαγωγία!

Τα ζωντανά παιχνίδια απόδρασης είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή σε Αγγλία, Αμερική, Ισπανία, Ιαπωνία, Κίνα, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ρουμανία και σε πολλές άλλες χώρες. Κατάφεραν να «ζωντανέψουν» τις πιο απίθανες ιστορίες videogames και αποτελούν πόλο έλξης μικρών και μεγάλων.

Επιλέξτε ποιο από τα 5 θεματικά δωμάτια σας ενδιαφέρει περισσότερο (The circus Escape room (β.δυσκολίας 7/10), The perfect Crime Escape Room (β.δυσκολίας 8,5/10), Inception Escape Room (β.δυσκολίας 10/10), Schindler’s List Escape Room (β.δυσκολίας 9,5/10), Guantanamo (β.δυσκολίας 9/10) και ταξιδέψτε σε ένα φανταστικό κόσμο, προσπαθώντας να δραπετεύσετε πριν να είναι αργά! Έχετε 1 ώρα για να λύσετε τους γρίφους και να γλιτώσετε! Η αγωνία στα ύψη! Λειτουργήστε ομαδικά, αξιοποιήστε και τις 5 αισθήσεις σας και δραπετεύστε με επιτυχία! Μια συναρπαστική εμπειρία για όσους λατρεύουν τις φανταστικές ιστορίες μυστηρίου.Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή. Μπείτε στην σελίδα μας στο facebook κάντε Like και share το άρθρο του διαγωνισμού καθώς και like στην σελίδα του Manslife.gr και του Baladeur.gr, και μπείτε στην κλήρωση.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακόμα περισσότερα δώρα θα ανεβαίνουν αποκλειστικά για εσάς!*Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το πακέτο καθημερινά, από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 15:00 το μεσημέρι μέχρι τις 23:30 το βράδυ. Η Εμπειρία είναι για 6 άτομα άνω των 12 ετών (οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται) και διαρκεί 60′.

Τα ζωντανά βιωματικά παιχνίδια απόδρασης είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη ψυχαγωγία στις μέρες μας παγκοσμίως.

Την ημέρα του ραντεβού σας ο game master θα σας περιγράψει τους κανόνες του παιχνιδιού για το δωμάτιο που έχετε επιλέξει και για την επόμενη 1 ώρα θα ταξιδέψετε με τη φαντασία σας σε μία κοινή προσπάθεια απόδρασης. Λύστε τους γρίφους, λειτουργήστε ομαδικά, ξεπεράστε τα εμπόδια και αν κάποιος γρίφος σας φαίνεται “άλυτος” μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια του game master. Δεν απαιτούνται γνώσεις, ούτε ιδιαίτερη εμπειρία για να απολαύσετε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι παρατηρητικότητα, σκέψη και ομαδικότητα.

Τα πρότυπα δωμάτια απόδρασης στεγάζονται σε ακίνητα ειδικά διαμορφωμένα, που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, στο κέντρο της Καλαμάτας και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Baladeur.gr

Το Baladeur.gr, ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) που έφερε τα ΔΩΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ στην Ελλάδα, από το 2005!  

Τα δώρα εμπειρίας είναι εμπειρίες ζωής σε συσκευασία δώρου! Είναι έξυπνα δώρα που πωλούνται με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά “εισιτήρια”)