Μεγάλος Διαγωνισμός Manslife.gr – Κερδίστε μοναδικά βιβλία απο τις Eκδόσεις Παπαδόπουλος!

0
990

Το Manslife.gr και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες μας από ένα αντίτυπο του βιβλίου “ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ (χωρίς να υπολογίσουμε τον σκύλο)” του Jerome K. Jerome!

Το Manslife.gr και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος με χαρά ανακοινώνουν μια σειρά συνεργασιών με σκοπό οι νέες κυκλοφορίες, αλλά και τα διαχρονικά έργα των εκδόσεων να έρθουν πιο κοντά στο αντρικό αναγνωστικό κοινό! Μεγάλοι διαγωνισμοί, συνεντεύξεις και όσα θέλουμε να ξέρουμε για το βιβλίο, η αξία του οποίου μένει αναλλοίωτη και τονίζεται ακόμη περισσότερο μέσα στη δύσκολη πραγματικότητα στην οποία όλοι μας ζούμε, θα παρουσιάζονται εδώ μόνο για τους αναγνώστες του site!

Το επόμενο βιβλίο που θα κληρωθεί μέσω του διαγωνισμού σε δύο τυχερούς αναγνώστες που θα λάβουν από ένα αντίτυπο είναι το βιβλίο “ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ (χωρίς να υπολογίσουμε τον σκύλο)” του διάσημου Βρετανού συγγραφέα Jerome K. Jerome!Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή. Μπείτε στην σελίδα μας στο twitter κάντε Like και retweet το άρθρο του διαγωνισμού καθώς και Follow στο Twitter των εκδόσεων Παπαδόπουλος, και μπείτε στην κλήρωση.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί κάθε εβδομάδα, οι εκδόσεις Παπαδόπουλος θα προσφέρουν από ένα καινούριο τίτλο σε 2 τυχερούς αναγνώστες.“ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ (χωρίς να υπολογίσουμε τον σκύλο)”

Όταν ο Τζέι, ο Τζορτζ και ο Χάρις αποφάσισαν (αγνοώντας τις ενστάσεις του Μοντµορένσι, του σκύλου) να ξεκλέψουν δύο βδοµάδες από την ελάχιστα συναρπαστική µεσοαστική ζωή τους στο Λονδίνο για να ανεβούν µε βάρκα τον Τάµεση ώς την Οξφόρδη, καθόλου δεν υποψιάζονταν αυτό που θα ακολουθούσε: ότι το ταξίδι τους θα µεταµορφωνόταν, χάρη στην πένα του Τζέι (δηλαδή του Τζερόµ Κ. Τζερόµ), σε ένα διαµάντι της βρετανικής χιουµοριστικής λογοτεχνίας.

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός που παραστράτησε µεγαλοπρεπώς προς την κωµωδία είναι το Τρεις σε µια βάρκα (χωρίς να υπολογίσουµε τον σκύλο). Οι τέσσερις ήρωες καταφέρνουν να µετατρέψουν κάθε περιστατικό της µεγάλης τους εκδροµής σε ευκαιρία να υπονοµεύσουν όλα τα κλισέ των ταξιδιωτικών αφηγήσεων, της βικτοριανής Αγγλίας, αλλά κυρίως τον καθωσπρεπισµό του βρετανικού τρόπου ζωής, µέσα από µια αφήγηση αυτοσαρκαστική και αστεία µε όλους τους πιθανούς τρόπους – από την κωµωδία καταστροφής έως τον πιο λεπτό σουρεαλισµό.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο: https://goo.gl/lM34xP

Jerome K. Jerome

O Jerome Klapka Jerome γεννήθηκε το 1859 στο Γουόλσολ του Στάφορντσάιρ, στην κεντρική Αγγλία. Ήταν το µικρότερο παιδί µιας µεσοαστικής οικογένειας η οποία πτώχευσε και µετακόµισε στην εργατική περιοχή Πόπλαρ του Λονδίνου. Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο έφηβος Τζερόµ άφησε το σχολείο και εργάστηκε ως υπάλληλος σιδηροδρόµων, ηθοποιός, δάσκαλος και δηµοσιογράφος. Υπήρξε παραγωγικότατος συγγραφέας και, παράλληλα, ακούραστος εξερευνητής νέων ιδεών και εµπειριών. Ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη, στη Ρωσία και στην Αµερική. Εκτός από το διάσηµο χιουµοριστικό έργο του Τρεις σε µια βάρκα (χωρίς να υπολογίσουµε τον σκύλο) (1889), έγραψε πολλά µυθιστορήµατα, νουβέλες, συλλογές ευθυµογραφηµάτων όπως Οι νωχελικές σκέψεις ενός αργόσχολου (1886) και Η νέα ουτοπία (1891), που έχει µεταφράσει στα ελληνικά ο Αλέξανδρος Παπαδιαµάντης, καθώς και αρκετά θεατρικά, που γνώρισαν µεγάλη επιτυχία. Πέθανε από εγκεφαλική αιµορραγία το 1927, στο Νορθάµπτον.