Skip to main content

Μία συνταγή που θα σας ικανοποιήσει τόσο γευστικά, όσο και δημιουργηκά, αφού δεν θα έχετε δικαιολογίες για να μην την φτιάξετε, αφού είναι πανεύκολη!

 

Ίσως η ιδανική λύση για ένα ρομαντικό δείπνο με την σύντροφό σας!

Υλικά

1 ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες

1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί

250γρ. μανιτάρια καμπανούλες

250γρ. μανιτάρια πλευρώτους

250ml κρέμα γάλακτος

1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας

4-5 κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Χοιρινές μπριζόλες με μέλι και μουστάρδα

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές.

Κόβετε τα μανιτάρια και τα βάζετε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια να σοταριστούν. Ρίχνετε το κρασί και όταν εξατμιστεί προσθέτετε τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μαγειρευτεί το ψαρονέφρι και τα μανιτάρια. Ρίχνετε και την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σεερβίρετε όσο είναι ζεστό.

Εύκολες συνταγές: Πένες κοκκινιστές με ζαμπόν!