Μικρές και μεγάλες αλήθειες!

0
347

Πολλές μικρές και μεγάλες αλήθειες. Πράγματα που κάνετε καθημερινά και όταν τα διαβάσετε σίγουρα θα γελάσετε! Διαβάστε τα!

-Μετά από μια κουραστική μέρα στον δρόμο γυρνάς σπίτι και βγάζεις τις κάλτσες σου. Ξέρεις ότι θα τις πετάξεις στα άπλυτα, αλλά παρόλα αυτά πριν τις ρίξεις μέσα, τις μυρίζεις μια φορά.

-Ανοίγεις το ψυγείο να βρεις κάτι να φας, ψάχνεις, αλλά δεν βρίσκεις τίποτα, το κλείνεις, ψάχνεις κάπου αλλού και μετά ξανανοίγεις το ψυγείο, λες και στο μεταξύ έχει γεννήσει κάτι φαγώσιμο!

-Πριν ξυριστείς τελείως, κανείς μουστάκι Χίτλερ, έτσι για να δεις πως είναι.

-Φοράς ένα παντελόνι, το οποίο έχεις παρατήσει σε μια άκρη του δωματίου για 2 μήνες, και βρίσκεις μέσα 10 ευρώ, πράγμα που σε κάνει να νιώθεις σαν τυχερός του Τζόκερ.

-Βγάζεις το βρακί σου για να μπεις στο μπάνιο και σου πέφτει στο πάτωμα, αλλά αντί απλά να σκύψεις να το μαζέψεις, το μαζεύεις με τα δάχτυλα του ποδιού, το πετάς στον αέρα και το πιάνεις με το χέρι. Μάλιστα, αν πιάσει με την πρώτη, αισθάνεσαι περήφανος.

-Έχει κολλήσει το καζανάκι και βάζεις το χέρι σου μέσα για να το επισκευάσεις και για κάποιον λόγο αηδιάζεις γιατί βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι το νερό στο καζανάκι είναι το ίδιο βρόμικο με το νερό της τουαλέτας.

-Όταν βγάζεις έξω τα σκουπίδια, πατάς το πεντάλι του μεγάλου κάδου, τα πετάς μέσα, αφήνεις το πεντάλι και μετά, για να αποφύγεις τον σκουπιδο-αέρα που θα φυσήξει όταν κλείνει το καπάκι, πηδάς μακριά όσο πιο γρήγορα μπορείς, λες και αποφεύγεις έκρηξη α-λα Μπρους Γουίλις.

-Όταν η ηλεκτρική σκούπα σου δεν ρουφάει ένα χνούδι, το μαζεύεις με τα χέρι, αλλά δεν το βάζεις μέσα στη σκούπα. Το ξαναρίχνεις κάτω, για να δώσεις στη σκούπα σου μια δεύτερη ευκαιρία να το μαζέψει.

-Είσαι συνοδηγός σε αυτοκίνητο που τρέχει γρήγορα με ανοιχτά παράθυρα. Οπότε για να διασκεδάσεις, βγάζεις το χέρι σου έξω και μελετάς με αυτό όλους τους νόμους της αεροδυναμικής.

-Ποτέ δεν μπορεί κάποιος άλλος να σου βάλει σωστά στο αφτί ακουστικά ψείρες. Όσο κι αν προσπαθεί, πρέπει να το κάνεις εσύ στο τέλος.

-Παίρνεις τηλέφωνο κάποιον και στη μέση της συζήτησης κλείνει κατά λάθος. Οπότε μετά ξαναπαίρνετε και οι 2 ταυτόχρονα και βγαίνει κατειλημμένο. Μετά αφήνετε και 2 ταυτόχρονα τον άλλον να πάρει, οπότε απλά δεν χτυπάει κανενός κι αυτό επαναλαμβάνεται για κάνα 5λεπτο.

-Κατουράς την ώρα που ξεπλένεσαι στη μπανιέρα.

-Πίνεις κρύο νερό πολύ γρήγορα και σου παγώνει ο εγκέφαλος ακριβώς πάνω απ’ το μάτι, άλλα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και απλά περιμένεις να τελειώσει ο πόνος, ο οποίος διαρκεί 3 δευτερόλεπτα αλλά σου φαίνονται 10 ώρες.