Skip to main content

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες επιδιώκουν ενεργά να περνούν…καλά στο κρεβάτι, οπότε το να κάνουν στοματικό δεν τους φαίνεται και τόσο μαρτυρικό όσο κάποιες θεωρούν ή θέλουν να πιστεύουν. Βλέπετε, η πλειοψηφία των σεξουαλικά ώριμων γυναικών έχει μια έμφυτη έλξη στο πέος ή το θεωρεί “μια χαρά”, εξ’ου φυσικά και η εφεύρεση των sex toys!

 

Μια έρευνα του 1993 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 55% των γυναικών θεωρεί το στοματικό σεξ είναι “πολύ φυσιολογικό”, το 32% το βρήκε “εντάξει”, το 9% το βρήκε «πονηρό», το 4% το βρήκε «ασυνήθιστο» και το 1% ήταν άλλο είδος. Μια άλλη έρευνα της δεκαετίας του ’90, η ανεπίσημη “Decade of Blow Job“, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “δύο φορές περισσότερες γυναίκες που πήγαν κολέγιο ή πανεπιστήμιο έκαναν ή τους έκαναν στοματικό, σε σύγκριση με εκείνους που δεν τελείωσαν το λύκειο.

 

Σύμφωνα με τον σεξολόγο, Logan Levkoff, ενώ πολλές γυναίκες κάνουν στοματικό απλά από αμοιβαιότητα ή ευγνωμοσύνη, «υπάρχουν μερικές γυναίκες που αγαπούν να κάνουν στοματικό σεξ», που δεν θέλουν τίποτα σε αντάλλαγμα.

 

Η καλύτερη στάση είναι οτιδήποτε θεωρείτε άνετο.

 

Ο δρ Jack Summers, διευθυντής έρευνας στο Ινστιτούτο Προηγμένης Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας του Σαν Φρανσίσκο, λέει: “Είναι σαν να πιπιλίζεις ένα Popsicle και δεν πρέπει να είναι πιο εργονομικά δύσκολο”. Με τη σειρά του, ο Ted McIlvenna, πρόεδρος του Ινστιτούτου Προηγμένων Μελετών της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, έχει συσσωρεύσει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα. Διαπίστωσε ότι όταν σκύβετε πάρα πολύ, το σαγόνι σας μπορεί σας να τραυματιστεί ή να παρουσιαστεί πρόβλημα.

 

Οπότε συμπεραίνει πως  οτιδήποτε θα κάνει ταχύτερο και εντονότερο τον οργασμό ενός άνδρα, θα συμβάλει στη μείωση του αριθμού αυτού του είδους τραυματισμού ή προβλήματος που συμβαίνει μέσω της επαναλαμβανόμενης κίνησης. Επιπλέον, τονίζει ότι ο νούμερο ένα ένοχος για τους άνδρες που δεν έχουν οργασμό ή δε φτάνουν εύκολα είναι το ποτό. Γι’αυτό κι εσείς μην το τραβάτε στ’ άκρα.μην το κάνετε.

Ενώ πολλές γυναίκες το κάνουν απλά λόγω αμοιβαιότητας ή ευγνωμοσύνης (αφού μου έκανες θα σου κάνω κι εγώ), υπάρχουν κι εκείνες που λατρεύουν το στοματικό σεξ σεξ.

 

Στην έρευνά του, ο McIlvenna διαπίστωσε ότι οι γυναίκες κατά γενική ομολογία, ήταν λιγότερο πιθανό να μιλήσουν ανοιχτά για αυτά τα πράγματα από ό, τι οι άνδρες που ρώτησε, καθώς πολλές δίνουν σημασία στη “στάση” που βρίσκονται τη στιγμή που γίνεται η τελετουργία “Προτιμούν να παίρνουν μια στάση όπου θα μπορούν να μένουν γονατιστές και να έχουν τα χέρια τους ελεύθερα”.

 

Τοποθετήστε τα χέρια σας με προσοχή

 

Ο μεγαλύτερος θηλυκός πληθυσμός της γης ισχυρίζεται ότι το πώς θα χρησιμοποιήσεις τα σε αντίθεση με το πού θ’ακουμπάει ή που θα βρίσκεται το κεφάλι, είναι το άλφα και το ωμέγα.

 

Είναι πολύ λογικό μαι γυναίκα να αγγίζει αντικείμενα στη γύρω περιοχή με ένα πιο επιπόλαιο και λιγότερο προσεκτικό τρόπο, ή να χειρίζεται κάποια μέρη του σώματος όπως το κεφάλι, οι πλάτες κλ. Με “ελαφρότητα”, αλλά…προσοχή! Είναι σημαντικό ν’ αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας με έντονο, απερίσκεπτο και ανεύθυνο τρόπο.

 

Γεγονός όμως είναι για να κάνετε κάτι με αυτά στον ερωτικό σας σύντροφο που θα τον ευαχαριστήσει και θα χει να το αφηγείται με θαυμασμό, καλό θα ήταν να ξεκινούσατε την τακτική των απαλών, μαλακών και τρυφερών κινήσεων. Πρέπει να ξέρουμε πού να βάζουμε δύναμη και πού όχι και αυτή η περίπτωση συγκαταλέγεται ξεκάθαρα στο όχι.