Η νέα σου καρέκλα για τον υπολογιστή!

0
1169

Αν αγαπάς την τεχνολογία και δεν αποχωρίζεσαι εύκολα τον υπολογιστή σου, ήρθε η ώρα να αγοράσεις μια Altwork Station! Πρόκειται για μία καρέκλα, πολυθρόνα, γραφείο και κρεβάτι! 

Ουσιαστικά είναι μια δερμάτινη καρέκλα γραφείου με ενσωματωμένο γραφείο και οθόνη υπολογιστή. Ότι έχει αυτή καρέκλα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου. Θα μπορείς να δουλεύεις στην κυριολεξία ξαπλωμένος! Θα σου μοιάζει λίγο με καρέκλα οδοντιατρείου, αλλά πιο διασκεδαστική!

Τα νέα ακουστικά για να ακούς μουσική

Ακριβώς μπροστά της υπάρχει τραπέζι με ποντίκι και πληκτρολόγιο, ασύρματα συνδεδεμένα με τον υπολογιστή. Και το καλύτερο είναι ακόμα και να αναποδογυρίσει το τραπέζι, δεν πέφτουν τα συγκεκριμένα αξεσουάρ! Λειτουργούν με μαγνήτες και έτσι μένουν στην θέση τους.

Η καρέκλα είναι πολύ βολική και μπορεί να αλλάζε σχήμα για να σε εξυπηρετεί καλύτερα. Ο δημιουργός της είπε πάντως ότι σκοπός του ήταν ο εργαζόμενος να μπορεί να αλλάζει στάση και να κουνάει περισσότερο τα πόδια του. Άλλωστε και οι γιατροί τονίζουν ότι όσοι κάνουν καθιστική ζωή πρέπει να κουνάνε τα πόδια τους ή να περπατάνε τουλάχιστον μία ώρα. Έτσι τώρα, με αυτήν την καρέκλα μπορείς και να κουνάς τα πόδια σου και να βελτιώσεις την κυκλοφορία του αίματος σου!

Γιατί το iPad Pro είναι το καλύτερο της Apple!