Skip to main content

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι το εξαιρετικά σέξι για τις γυναίκες. Η επιθυμία είναι κάτι που μπορείς να την διεκδικήσεις με τα κατάλληλα βήματα, συμβουλεύει ο Don Steele συγγραφέας του βιβλίου Body Language Secrets: A Guide during Courtship and Dating. Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα ο οποίος δεν ψάχνει για καυγάδες, αλλά έναν άντρα με αυτοπεποίθηση ο οποίος είναι πρόθυμος να παρέχει προστασία στην γυναίκα που έχει δίπλα του.

 

Τα 6 χαρακτηριστικά του τέλειου άντρα!

Οι πιο γενναίοι άντρες λοιπόν είναι αυτοί που κατακτούν το γυναικείο φύλο, οπότε αν θέλεις να γίνεις περισσότερο ελκυστικός δείξε αυτοπεποίθηση ακολουθώντας τις παρακάτω τεχνικές.

1. Βελτίωσε το περπάτημα σου

Οι γυναίκες αρχικά κοιτάνε το στυλ σου και αμέσως μετά τον τρόπο που περπατάς. Φρόντισε το ντύσιμο σου να είναι στυλάτο και άψογο για να εμπνέεις σιγουριά και δυναμισμό. Επίσης το δερμάτινο τζάκετ είναι ένα κομμάτι το οποίο μπορεί να αυξήσει τη γοητεία σου κατακόρυφα!

Επίσης οι άντρες με αυτοπεποίθηση δεν βιάζονται ποτέ. Ελάττωσε ταχύτητα και περπάτησε αργά και σταθερά. Πρόσεξε όμως να περπατάς πάντα με αυτόν τον τρόπο ενώ ξέρεις ακριβώς τι κάνεις και που πηγαίνεις αλλιώς θα δείχνεις σαν υπνωτισμένος.

2. Κοίταξε την στα μάτια

Αν της πεις ότι λατρεύεις το χαμόγελο της ενώ χαζεύεις τα πόδια της, τότε θα εκφράσεις μεγαλύτερη ανασφάλεια από ποτέ, πράγμα που σίγουρα πρέπει να αποφύγεις αν θέλεις να την διεκδικήσεις. Αν το να κοιτάξεις έντονα στα μάτια μια ξένη κοπέλα σου φαίνεται άβολο και αμήχανο, προσπάθησε να εστιάσεις στο στόμα της και ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβει τη διαφορά.  Επίσης προτίμησε να τις κάνεις περισσότερα ρεαλιστικά κομπλιμέντα, όπως για παράδειγμα “βλέπω μέσα στα μάτια σου τα αστέρια όλου του ουρανού” είναι κάτι υπερβολικό και θα καταλάβει ότι το έχεις παρακάνει με την υπερπροσπάθεια σου, ενώ αντίθετα αν της πεις πόσο όμορφα χείλη έχει, θα την κάνεις να κοκκινίσει.

3. Δέξου ένα κομπλιμέντο

Αν σου πει πως της αρέσουν τα λακκάκια που έχεις στα μάγουλα σου, χαμογέλασε και πες της ευχαριστώ. Οι ανασφαλείς άντρες αντιστρέφουν τα κομπλιμέντα που τους κάνουν λέγοντας “Αλήθεια; Το πιστεύεις αυτό;” ή απλά καταθέτοντας μια λίστα με λόγους που δεν αξίζουν αυτό το κομπλιμέντο. Αντίθετα τα άτομα με αυτοπεποίθηση αποδέχονται τα καλά λόγια με χάρη και ευγένεια χωρίς να προσπαθούν να τα απαρνηθούν.

4. Πάρε τηλέφωνο πριν την 3η μέρα

Σου έδωσε το τηλέφωνο της. Χρησιμοποίησε το μέσα σε 48 ώρες αλλιώς θα δείχνεις είτε τρομαγμένος είτε ανίκανος να διαχειριστείς μια ενήλικη κατάσταση. Οι άντρες με αυτοπεποίθηση είναι λάτρεις της δράσης, συλλέγουν πληροφορίες και δεν χάνουν χρόνο μέχρι να πετύχουν τον τελικό στόχο τους!

5. Άφησε της ένα φωνητικό μήνυμα

Αν σου έδωσε τον τηλεφωνητή της, γίνε ο άντρας που θα της αφήσει ένα μήνυμα σήμερα. Για να εκπνέεις αυτοπεποίθηση, η φωνή σου πρέπει να είναι βαθιά και δυνατή. Σήκω πάνω και κάνε μια δοκιμή πριν της τηλεφωνήσεις, για να φέρεις την φωνή σου στο ιδανικό τέμπο. Πες της ποιος είσαι, που συναντηθήκατε και για ποιο λόγο της τηλεφωνείς. Ρώτησε την πόσο σύντομα θα ήθελε να ξαναβρεθείτε έτσι ώστε να δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς να την πιέσεις. Άφησε της το νούμερο σου και πες της να σου τηλεφωνήσει. Αν δεν σε πάρει, ξαναπάρτην τηλέφωνο μετά από μερικές ημέρες.

 

Πόσο συχνά σκέφτονται οι άντρες το σεξ τελικά; Τι δείχνουν οι έρευνες;