Χοιρινές μπριζόλες με μέλι και μουστάρδα

0
2958

Ένα απολαυστικό και απλό πιάτο που θα σε χορτάσει και θα εντυπωσιάσει και τη σύντροφό σου αν επιλέξεις έτσι για αλλαγή να της μαγειρέψεις εσύ!

 

Υλικά

2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού

ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ξυσμένο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο

1 κουτ. σούπας μέλι

2-3 κουτ. σούπας μουστάρδα

κρασί λευκό ξηρό

Superfood συνταγή! Μπισκότα με ταχίνι!

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τη σκελίδα σκόρδο μέχρι να μαραθεί και να δώσει τα αρώματά της.

Βγάζετε το σκόρδο από το τηγάνι και βάζετε τις μπριζόλες. Μόλις ροδίσουν και από τις 2 πλευρές σβήνετε με το κρασί, τις αλατίζετε και τις αφήνετε να ψηθούν. Περίπου 10 λεπτά πριν ολοκληρώσετε το μαγείρεμα, προσθέτετε το κρεμμύδι, το μέλι και τη μουστάρδα. Μόλις η σάλτσα δέσει , αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά.

Σερβίρετε τις μπριζόλες με μια σαλάτα ή τηγανητές πατάτες.

Κοτόπουλο με κάρυ: Απόλαυση από την Ινδία!