Ελληνική πρωτιά στις ομορφότερες παραλίες για το 2017!

0
725

Το καλοκαίρι μπορεί ακόμα να αργεί, όμως τα αφιερώματα σε καταγάλανα νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές έχουν ξεκινήσει και η χώρα μας φαίνεται πώς έχει να περιμένει πολλά φέτος! Το ταξιδιωτικό site Magical Earth παρουσιάζει τις 10 καλύτερες παραλίες για το 2017!

Και αν αναρωτιέστε ποια παραλία της Ελλάδας έχει διακριθεί και σε ποια θέση βρίσκεται, μάθετε ότι η μοναδικής ομορφιάς και φυσικού κάλλους παραλία Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα αναδείχθηκε κορυφαία ανάμεσα στις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παραλίες σε όλο τον κόσμο.

Ποιο αναλυτικά η λίστα έχει ως εξής:

5 κοντινές αποδράσεις για την 25η Μαρτίου!

1. Πόρτο Κατσίκι – Ελλάδα

Το site που φιλοξενεί την εν λόγω λίστα κάνει αναφορά στα πιο γαλανά και πεντακάθαρα νερά όχι μόνο ανάμεσα στις ελληνικές παραλίες, αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές.

2. Algarve – Πορτογαλία

Όποιο θέλουν να απολαύσουν μπάνιο σε καταγάλανα νερά σε ένα ήσυχο και απομονωμένο περιβάλλον, τότε η συγκεκριμένη παραλία στα νότια της χώρας είναι αυτό που αναζητούν.

3. Sabah – Μαλαισία

Το νησί βρίσκεται δίπλα στο νησάκι του Βόρνεο στο πασίγνωστο σύμπλεγμα εξωτικών νησιών στην Μαλαισία. Γαλαζοπράσινα νερά, έντονο γραφικό στοιχείο και εξωτική διάθεση περιμένουν κάθε επισκέπτη του νησιού Sabah.

4. Μαυρίκιος

Το όνομά του συνυφασμένο με τις πολυτελείς παραθαλάσσιες διακοπές. Κρυστάλινα γαλαζοπράσινα νερά, απέραντες αμμουδιές και πολυτελής υποδομή είναι μερικοί από τους λόγους της ανάδειξης της παραλίας του Μαυρικίου ανάμεσα στις κορυφαίες για το 2017.

5. Bodrum – Τουρκία

Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο παραθαλάσσιο παράδεισο της Τουρκίας, αφού τα πεντακάθαρα νερά και το απίστευτης ομορφιάς φυσικό τοπίο μαγεύουν και τον πιο απαιτητικό.

Χειμερινές εξορμήσεις: Ταξίδι στις ομορφότερες λίμνες της Ελλάδας!