Το beard or not to beard; Μόδα ήταν και πέρασε;

0
846

Το ξέρατε ότι έχουν και ονομασία ειδική αυτοί που έχουν γένια; Μετά τους metrosexual, bisexual και ότι άλλο σε sexual έχετε, ήρθαν οι lumbersexuels, ονομασία φερμένη από την Αγγλία και τους βλέπεις παντού. Άντρες με γένια.. περιποιημένα ή ατημέλητα. Η μόδα που ξεκίνησε από τους  χίπστερς; για να περάσει στους ωραιοπαθείς που είδαν ότι τους πάνε και τα γένια και έγινε πανελλήνιο φαινόμενο..

Μόδα είναι και θα περάσει; Ουδείς ξέρει… Άγνωστο. Τα γένια έχουν εξελιχθεί πλέον  στο πιο φθηνό botox για τους άνδρες, μιας και καταφέρνουν να κρύψουν ατέλειες και χρόνια. Φαντάσου ότι έχει γίνει μόδα και η μεταμόσχευση τριχών όχι στο τριχωτό της κεφαλής αλλά στου προσώπου.

Από το ένα ως το δέκα! Ο δεκάλογος της ανδρικής περιποίησης…

Και πάνω που είπαμε ότι το ξεπεράσαμε ως χώρα το τριχωτό πλήγμα και επανερχόμαστε στο παλιό καλό ξυρισμένο πηγούνι, υπάρχουν αρκετοί που καλά κρατούν σθεναρά τα ηνία και λανσάρουν ως μόδα, μούσια με σχέδια, με αξεσουάρ και σε κάνει να αναρωτιέσαι πόση κατρακύλα μπορεί να υπάρξει πλέον γύρω από τις τρίχες.. Να που μπορούν να υπάρξουν και χειρότερα. Η μόνη μας ελπίδα, ότι όσο πιάνουν οι ζέστες, όλο και περισσότεροι να θέλουν να νιώσουν λίγο δροσιά και να απαλλαγούν από το “περιττό” βάρος…

Τα 10 καλύτερα tips για το ξύρισμα!